BADALONA 1 – POBLENSE 1: «Una sobretaula pesada»

14 diciembre 2016 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol Regional

dscn1082El Badalona s’ha classificat aquesta tarda per als 1/8 de Final de la Copa RFEF després de superar in extremis la UD Poblense a Montigalà, tot i que els de Manolo González han quallat una de les actuacions més espesses de la temporada. De fet, els poblencs s’han avançat i han tingut el passi a tocar, però els nostres han aconseguit l’empat salvador amb un gol de Musa quan tan sols restaven dos minuts per al final. Així doncs, la nostra bola serà al bombo en el sorteig que se celebrarà divendres a la seu de la Real Federación Española de Fútbol, a Las Rozas (Madrid).

Ni l’horari, ni la motivació, ni l’entitat del rival serveixen mai d’excusa, però el cert és que aquesta tarda el Badalona no ha ofert la imatge d’excel·lència a què ens havia acostumat darrerament. Amb un onze que barrejava titulars indiscutibles amb d’altres de menys habituals, els escapulats s’han contagiat una mica d’un ritme de partit un pèl estrany i inconstant i a la represa s’han vist sorpresos amb un gol balear que quasi els costa l’eliminació. La primera meitat ha començat molt animada i amb domini altern, amb un Poblense que atacava sense por i que al 17′ ha gaudit d’una bona opció amb una engaltada de Saúl que Arellano ha pogut aturar amb una bonica estirada. Malauradament, el sentinella veneçolà ha pres mal en aquesta acció i Morales l’ha hagut de substituir sota pals. El Badalona ha dominat bona part del període, però sense punteria; a batzegades i a partir d’accions individuals (molt actius Guzmán i Sandro als metres finals). Als darrers minuts els mallorquins han tornat a prendre les regnes i fins i tot haurien pogut culminar alguna centrada a l’àrea que no ha trobat finalitzador.

La segona meitat s’ha iniciat amb un panorama força semblant al de la primera; poc dinamisme i massa espessor per part de tots dos bàndols, amb un Badalona sense gaire força atacant i un Poblense amb dificultats per bellugar la pilota amb clarividència. Tot ha canviat, però, a partir d’una jugada aïllada: després d’un rebot, Nofre li guanyava veloçment l’esquena a Robusté per banda esquerra i col·locava una precisa centrada al segon pal perquè Gili, amb la testa, posés un perillós 0-1 al marcador que ens deixava fora de la competició. Aquesta ha estat l’última arribada en tot el partit d’uns blancs que, això no obstant, s’han defensat amb molt d’ordre fins al final. Just abans del gol, Sandro i Guzmán havien desaprofitat un boníssim contracop per aconseguir la igualada i, al 70′, una cessió al porter s’ha convertit en una altra opció claríssima per a l’1-1, però el xut de Robusté s’ha estavellat en un bosc de cames dins l’àrea. Curiosament, i quan el 0-1 semblava inamovible, l’empat ha arribat en una excel·lent triangulació entre Robusté i Parera, que s’incorporava a l’atac per banda dreta, guanyava línia de fons i la posava rasa al cor de l’àrea perquè Musa rematés a mata-degolla. Era el minut 88 i ja no hi hauria temps per a gairebé res més. La propera ronda, que es disputarà la segona setmana de gener, ens enfrontarà a un dels altres quinze rivals classificats segons criteris de proximitat geogràfica.

 

web C.F.BADALONA

 

>>> Galeria de fotos

 

Després del partit han passat per roda de premsa el nostre primer entrenador, Manolo González, i el davanter Agus Alonso, que avui ha tornat a jugar després de la seva lesió ara fa quinze dies, precisament, en el partit d’anada a sa Pobla:Comentarios cerrados