Noticies C.V.SOLLER

13 diciembre 2016 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo
JUVENIL F. A : BON PARTIT I VICTÒRIA DEL CVS XC PROPERTIES SÓLLER A PETRA

Posted: 11 Dec 2016 11:34 PM PST

CJ PETRA 0-3 CVS XC PROPERTIES SÓLLER  (14-25 17-25 13-25)

Bon partit el que protagonitzaren les juvenils a Petra, on les locals no tengueren cap oportunitat de poder endur-se un set. La superioritat es notĂ  als tres sets i ja al primer, les de La Vall, que començaren un poc dormides, reaccionaren i grĂ cies a un gran servei s’adjudicaren el parcial de manera bastant cĂČmode.

En el segon set les coses es capgiraren, es varen fallar molts de serveis pero el joc va ser mes fluit. El tercer, va ser el millor dels tres sets on destacĂ  la defensa i els serveis de les nostres que tancaren el partit per la via rĂ pida.

Les nostres segueixen al cap damunt de la classificaciĂł i la setmana que ve jugaran a Blanquerna davant el CV PĂČrtol a les 16:00 h del dissabte. Molta sort!!.

CADET F. B : AL CVS FUSTES CA’N VAQUER SÓLLER SE LI ESCAPA UN PARTIT MOLT IGUALAT

Posted: 11 Dec 2016 11:22 PM PST

CVS Fustes ca’n Vaquer 1-3 CV Vilafranca (23/25 – 25/20 – 25/27 – 23/25)

Les solleriques deixaren escapar la victĂČria en un partit molt igualat on les visitants varen estar mĂ©s encertades en els punts clau del partit. Un partit que es caracteritzĂ  pels punts eterns i les defenses.
 Dos equips molt igualats en joc, on va fallar una mica la recepciĂł, enfront d’un potent servei de les de Vilafranca.

Les cadets no baixaren els braços en cap moment i intentaren la victĂČria fins el final, perĂČ les visitants varen saber manejar la pressiĂł millor i varen guanyar els punts decisius.

Les cadets del CVS Fustes ca’n Vaquer es quedaren a les portes d’aconseguir la victĂČria, perdent els tres sets per la mĂ­nima.
Les cadets comencen la segona volta dissabte, a Son Angelats, rebent l’ArtĂ  a les 10h.

INFANTIL F. A : CONTUNDENT VICTÒRIA DEL CVS CONST. MARC GALINDO SÓLLER

Posted: 11 Dec 2016 11:14 PM PST

CVS CONST. MARC GALINDO SÓLLER 3-0 CV ALARÓ amb parcials 25-5/25-10/25-4

Pel CVS CONST. MARC GALINDO SÓLLER jugaren, Marta Riutort, Maria Dalla, Silvia Mairata, Laura Weingart, Aina Zamrik, Ines Tugores, Mar Crespi, Paula Mayol, Malen Sebastian, Sara Sanchez, Claudia Morell i Esther Coll.
Divendres pasat les jugadores de l’infantil femenĂ­ A del CVS Const. Marc Galindo SĂłller varen guanyar amb autoritat el seu partit davant el CV AlarĂł per un clar 3-0, que els permet seguir al mĂ©s alt de la classificaciĂł.

El partit no va tenir molta histĂČria, ja que des del començament es va veure la diferĂšncia entre un equip i l’altra, tant a nivell tĂšcnic com a nivell fĂ­sic. Es va demostrar que l’equip solleric es troba en un bon moment de joc ja que a pesar de la diferĂšncia, les solleriques es mostraren molt serioses i amb una gran actitut que provocĂ  jugades vistoses per part de l’equip local.

En definitiva una nova victĂČria de les solleriques, que el proper dissabte a les 10h visitaran al Cide A en un partit que es presumeix que serĂ  molt disputat.

Comentarios cerrados