CCE.SANT LLUIS REGIONAL ; REPARTIMENT DE PUNTS EN L’ESTRENA AMB LLIGA amb Siroco Auto-recambios

11 diciembre 2016 | Por lorenzo | Categoria: FĂștbol Regional

p1100151-200x200Repartiment de punts entre CCE Sant LluĂ­s i CE Alaior en la que era la jornada inaugural de la competiciĂł de Lliga Regional Preferent. Els de Micki Gomila tenien al davant l’actual campiĂł de Copa, que en els prolegĂłmens del partit va rebre el passadĂ­s pel tĂ­tol obtingut el cap de setmana anterior. Els blaus volen mostrar-se molt sĂČlids a casa en una competiciĂł que es presenta molt igualada i mes si ho fa davant un rival que ha d’optar a tot. En una trobada amb una part per a cada equip el punt deixa la primera lectura positiva per als locals desprĂ©s del fiasc de la Copa.

Els nostres van saber aprofitar les seves ocasions en un partit molt disputat i de molt desgast per avançar-se al marcador amb un gol de Loren, al minut 30 desprĂ©s de quedar mĂ  a mĂ  amb Huguet al quĂš va batre de tir ras. Amb una bona circulaciĂł de pilota en zona de creaciĂł i la paciĂšncia necessĂ ria, els de Gomila anaven trobant forats en la defensa dels de Calzada gracies a la mobilitat necessĂ ria per a aquest tipus de trobades. Una rematada de cap de Manu, a centre d’Alberto va poder suposar una major alegria per als de Ses Canaletes, perĂČ entre el migcampista local i Zurbano no van encertar en la rematada des del punt de penalti. Per empenta i ambiciĂł, els de Calzada anaven trepitjant camp contrari, tot i que el bon fer i el treball en defensa deixaven el marcador tal com estava al descans.

El segon temps va començar amb ensurt per als blaus, una gran intervenciĂł de Javi a rematada de Cristian en el primer minut va poder ser un mal inici per als de Gomila, perĂČ la mĂ  miraculosa del porter local ahuyenta el perill.

Els de Julian Calzada es van instal·lar cĂČmodament sobre la gespa del Municipal de Ses Canaletes davant un CCE que va intentar fer valer la seva condiciĂł de local per fer-se amb el control del joc.

No obstant aixĂČ, els alaorencs van saber llegir un segon temps molt disputat, limitant les arribades dels blaus a rematades desviades que no van tenir continuĂŻtat ofensiva. En una d’aquestes, i amb el partit obert, Gerard Fuguet aconseguia l’empat al minut 70 deixant el cor en un puny a ambdues aficions.

La reacciĂł lluissera a aquest ensurt es va fer esperar i a 10 minuts del final un servei de cĂłrner molt tancat botat per Toni Vinent era tret sota pals quan semblava entrar.

Tots dos equips viviren un tram final de partit amb opcions per endur-se els tres punts, la mĂ©s clara un xut a boca de canĂł de Basili amb el temps complert que es marxa fora desprĂ©s d’enganxar malament l’esfĂšric el jugador local.

Repartiment de punts, que deixa a tots dos semicontents abans d’afrontar l’Ășltima jornada abans de les vacances nadalenques.

 

PREMSA CC.E SANTLLUIS

Comentarios cerrados