CCE SANT LLUIS ; LA PREVIA REGIONAL PREFERENTE AMB Siroco Auto-recambios

9 diciembre 2016 | Por lorenzo | Categoria: FĂștbol Regional

p1090647-200x200Comença una nova competiciĂł, aquesta que es venia anunciant des del passat mes de setembre desprĂ©s de conĂšixer el full de ruta de tots els equips de categoria Regional Preferent i que alça el telĂł aquest dissabte a partir de les 18:00 h. al Camp Municipal de Ses Canaletes. Feia molt de temps que l’equip no arrencava una Lliga desprĂ©s de tantes setmanes de descans a conseqĂŒĂšncia de la seva eliminaciĂł copera, perĂČ arriba a la trobada carregat de vibracions positives. Al davant un CE Alaior recent campiĂł de Copa i que arriba al feu lluisser en una forma diferent del que ho va fer en l’estrena a la Copa alla per mitjan septembre, on va caure derrotat davant els nostres per 2-0.

El tĂšcnic local, veu com la seva infermeria poc a poc es va buidant o porta camĂ­ d’aixĂČ, per a aquesta trobada seguiran sense estar disponibles, Ricky, Migue Coll i Joan Orfila que entren en la fase final de la seva recuperaciĂł desprĂ©s de diversos mesos fora de l’equip per lesiĂł. En benefici del grup, els nostres han incorporat a dos nous jugadors, Zouhir Essounani, que encara no ha debutat aquesta temporada per temes laborals i jugador conegut per la parrĂČquia lluisera d’anteriors temporades, i Othman Boutadjbirt, procedent del CF Sporting de MahĂłn la temporadaanterior i amb passat en Lliga Nacional Juvenil amb el CE Ferreries. Els dubtes tambĂ© estan a l’ordre del dia, perĂČ fins ultima hora no es podrĂ  decidir sobre la disponibilitat d’alguns jugadors que estan entre cotons des de fa diverses setmanes.

Una trobada que servirĂ  per donar el tret de sortida a una competiciĂł que tĂ© un premi molt sucĂłs per al vencedor, la disputa de la lligueta d’ascens a 3a DivisiĂł, del que el nostre proper rival Ă©s l’Ășltim participant menorquĂ­ desprĂ©s de proclamar-sa campiĂł de Lliga la temporada passada.

 

Premsa CCE Santlluis

Comentarios cerrados