Derrota por 2-0 del At.Baleares en el campo del Hércules

4 diciembre 2016 | Por lorenzo | Categoria:

img_4779Ziege: “Sabíamos que era un partido muy duro, podemos jugar mejor, si no ganamos los uno contra uno y no jugamos como sabemos aquí no se puede ganar”

En la primera parte, el Chirstian Ziege dispuso un dibujo táctico de 4-3-3, con la novedad de Enzo en el centro de campo para liberar de la tarea defensiva a David Sánchez y que así éste pudiera conectar con los jugadores de arriba, Xisco y Tete en las bandas y Jurado en punta. La primera ocasión del partido fue para Mainz que remató alto de cabeza un centro de banda. El equipo balearico elaboró bien desde atrás, sin rifar la pelota en la salida balón pero quien más peligro creó fue el Hércules. Fruto de su insistencia, el Hércules se adelantó por medio de Salinas en el 22 tras una jugada personal por banda izquierda que acabó en gol prácticamente sin ángulo.

Minutos más tarde, el Atlético Baleres dispuso de un buen contraataque en una conducción de Jurado.

En el 26, un remate de cabeza en un córner de Vallori rozando el palo pudo haber supuesto el empate, en la ocasión más clara del equipo balearico. El capitán del Hércules, Peña, realizó una gran jugada personal con un centro desde la frontal del área en el minuto 32 que primero Vallori y después Marcel, de cabeza, evitaron el remate a la portería de Aulestia. La útlima ocasión de la primera parte fue de Xisco Hernández en un disparo raso cruzado desde el pico del área que se marchó fuera.

La segunda mitad viene marcada por el tempranero gol de Peña, capitán del Hércules de un zurdazo cruzado desde la frontal que bate a Aulestia. A partir de ahí, Ziege movió el banquillo, primero con la entrada de Simon por Xisco y minutos más tarde entrando al terreno de juego Joan Vich en sustitución de Marcelo. Pese al 2-0, los balearicos lo intentaron y en el 50 a punto estuvo Tete desde la frontal del área de empatar en jugada personal. Iván Buigues, portero local, desvió a córner. En el 60, Rubén Jurado chutó alto. En el 66 un contraataque de Jurado con pase de David Sánchez a la espalda no encontró rematador tras centro de Vich. En los minutos finales, con el ATB volcado para reducir el marcador, el Hércules tuvo el 3-0 en una contra clara que Espinosa lanzó alto cuando estaba solo ante Aulestia. Un minuto más tarde, Simon pudo  marcar en un rebote a la salida de un córner.

El míster, Christian Ziege ha dicho al final del partido en rueda de prensa que “sabíamos que era un partido muy duro, que ellos saldrían asi y si no ganamos los uno contra uno, no tenemos la paciencia y no jugamos como sabemos, aquí no se puede ganar”

Ficha técnica

Hércules: 1. Iván Buigues, 2. Dalmau, 3. Peña © , 4. Fernando, 5. Checa, 7. Chechu Flores (26’ Juanma Espinosa), 8. Miñano (78’ Rojas), 9. David Mainz, 10. Salinas (89’ Berrocal) y 11. José Gaspar.

Atlético Baleares: 1. Aulestia, 2. Marcel (61’ Joan Vich), 3. Vallori, 4. David Sánchez, 5. David Prieto, 6. Esteban ©, 7. Xisco (51’ Simon), 8. Enzo (79’ Avilés), 9. Rubén Jurado, 10. Fullana y 11. Tete.

Goles:

1-0 minuto 22 gol del jugador 10. Salinas.

Árbitro: Josep Subirats (Comité catalán). Amonestó a los locales Fernando y a los visitantes Marcel, David Prieto, Enzo

Incidencias: 3.000 espectadores en el Rico Pérez en un partido con lluvia fina constante. Se guardó un minuto de silencio en memora de los fallecidos en el accidente aéreo de Colombia. Francesc Fullana cumplió 100 partidos con el ATB en 2a División B.

COMUNICAT DE PREMSA / CRÒNICA HÈRCULES-ATLÈTIC BALEARS

Derrota per 2-0 al camp de l’Hèrcules

Ziege: «Sabíem que era un partit molt dur, podem jugar millor, si no guanyem els un contra un i no vam jugar com sabem aquí no es pot guanyar»

A la primera part, Christian Ziege va disposar un dibuix tàctic de 4-3-3, amb la novetat d’Enzo al centre de camp per a alliberar de la tasca defensiva a David Sánchez i que així aquest pogués connectar amb els jugadors d’adalt, Xisco i Tete en les bandes i Jurado en punta. La primera ocasió del partit va ser per a Mainz que va rematar alt de cap una centrada de banda. L’equip balearico va elaborar bé des del darrere, sense rifar l’esfèric a la sortida de la pilota però qui més perill va crear va ser l’Hèrcules. Fruit de la seva insistència, l’Hèrcules es va avançar per mitjà de Salinas al 22, després d’una jugada personal per banda esquerra que va acabar en gol pràcticament sense angle.

Minuts més tard, l’Atlètic Balears va disposar d’un bon contraatac en una conducció de Jurado. Al 26, una rematada de cap en un córner de Vallori fregant el pal va poder suposar l’empat, en l’ocasió més clara de l’equip balearico. El capità de l’Hèrcules, Penya, va realitzar una gran jugada personal amb una centrada des de la frontal de l’àrea al minut 32que primer Vallori i després Marcel, de cap, varenn evitar la rematada a la porteria d’Aulestia. La darrera ocasió de la primera part va ser de Xisco Hernández en un xut ras creuat des del pic de l’àrea que va marxar fora.

La segona meitat ve marcada pel matiner gol de Peña, capità de l’Hèrcules, d’un xut amb l’esquerra creuat des de la frontal que bat a Aulestia. A partir d’aquí, Ziege va moure la banqueta, primer amb l’entrada de Simon per Xisco i minuts més tard entrant al terreny de joc Joan Vich en substitució de Marcelo. Malgrat l’2-0, els balears ho van intentar i en el 50 va estar a punt Tete des de la frontal de l’àrea d’empatar en jugada personal. Iván Buigues, porter local, va desviar a córner. En el 60, Rubén Jurado va xutar alt. Al 66 un contraatac de Jurat amb passi de David Sánchez a l’esquena no va trobar rematador després centre de Vic. En els minuts finals, amb el ATB bolcat per reduir el marcador, l’Hèrcules va tenir el 3-0 en una contra clara que Espinosa va llançar alt quan estava sol davant Aulestia. Un minut més tard, Simon va poder marcar en un rebot a la sortida d’un córner.

El míster, Christian Ziege ha dit al final del partit en roda de premsa que «sabíem que era un partit molt dur, que ells sortirien així i si no guanyem els un contra un, no tenim la paciència i no jugam com sabem, aquí no es pot guanyar”.

Fitxa tècnica Hèrcules: 1. Iván Buigues, 2. Dalmau, 3. Penya ©, 4. Fernando, 5. Txeca, 7. Chechu Flores (26 ‘Juanma Espinosa), 8. Miñano (78’ Rojas), 9. David Mainz, 10. Salinas (89’ Berrocal) i 11. José Gaspar. Atlètic Balears: 1. Aulestia, 2. Marcel (61’ Joan Vich), 3. Vallori, 4. David Sánchez, 5. David Prieto, 6. Esteban ©, 7. Xisco (51’ Simon), 8. Enzo (79’ Avilés), 9. Rubén Jurado, 10. Fullana i 11. Tete. Gols:1-0 minut 22 gol del jugador 10. Salinas. Àrbitre: Josep Subirats (Comitè català). Va amonestar als locals Fernando i als visitants Marcel, David Prieto, Enzo Incidències: 3.000 espectadors al Rico Pérez en un partit amb pluja fina constant. Es va guardar un minut de silenci en memora dels morts en l’accident aeri de Colòmbia. Francesc Fullana va complir 100 partits amb el ATB en 2a Divisió B.