PREVIA JUVENIL CCE SANT LLUIS ; ( Camp Municipal d’Es Castell 17,00 Hrs)

2 diciembre 2016 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol Regional

img_1055-200x200A partir de les 17:00 hores de diumenge a la gespa del Camp Municipal d’Es Castell, l’equip de Elias Noval anirà en busca un triomf que li permeti el pas a la final de la Copa Juvenil.

Després de la victòria del quadre groc a Ses Canaletes (0-1) en el partit d’anada, el planter lluisser es va enfocar de ple en preparar el partit de tornada de semifinals de Copa contra l’equip de Mamajón. Tres íntegres entrenaments a Ses Canaletes van resumir la planificació per a aquest partit, on els nostres haurà de remuntar el marcador advers.

Sobre el duel de diumenge al recinte groc, la plantilla lluisera veu estimulant poder jugar una semifinal de Copa i guanyar-se el dret d’anar a jugar una final ja que no hi ha major motivació per a cada integrant de la plantilla que fer tot el possible per arribar de molt bona forma futbolística al gran partit de l’any de la categoria. No obstant això, no només amb il·lusió es pot arribar a la gran final i l’equip de Noval és conscient que ha de fer un gran partit davant l’únic rival que la aconseguit vèncer aquesta temporada.

Des del planter i cos tècnic, es va analitzar el rival i el partit d’anada i es va ressaltar la intenció del grup a sortir a la recerca del triomf per la necesitat de remuntar l’eliminatòria.

A dues dies de la trobada, els nostres s’entrenaran a la sessió l’extraordinària de demà dissabte per seguir treballant i preparar el partit de la millor manera possible.

 

Premsa CCEsantlluis

Comentarios cerrados