Nou organigrama Penya barcelonista Sa Pobla

29 noviembre 2016 | Por lorenzo | Categoria: FĂștbol Regional
thumbnail_img_6201El passat dilluns dia 28 de Novembre, va tenir lloc la primera reunió per  la constitució de la nova Junta Directiva de la Penya Barcelonista Sa Pobla, i la seva proclamació, després del procés electoral dut a terme el dia 18 de novembre de 2016.

El nou organigrame de la PBSP queda de la segĂŒent forma:
PRESIDENT:  JOSEP PASCUAL COMAS
VICEPRESIDENT 1Âș: JAUME RIPOLL CAIMARI
 
VICEPRESIDENT 2Âș: PAU SOLER BONNIN
SECRETARi:  ANTONI GOST VALLESPIR
 
TRESORER: PERE AGUILO PAYERAS
 
VOCALS: MIGUEL PASCUAL CRESPI, ANTONI SOCIAS PAYERAS, GUILLEM SANS FRANCH, PERE ANTONI GOST COMPANY, SALVADOR ANTICH CAÑELLAS,       ALFONSO PASCUAL RETTICH, PERE SERRA BONNIN, GUILLEM PONS TERRASSA, JOAN PALOU CANTALLOPS, GABRIEL ESTRANY SOLER, MARGALIDA                 AURORA SIMONET CABANELLAS, MIGUEL SERRA MARTI, JOAN ROCA CANALS, TOFOL SEGUI CALDES ,JAUME SERRA CARDELL,  LLORENÇ BISQUERRA               CANTALLOPS.

SERVEI DE PREMSA

PENYA BARCELONISTA SA POBLA
C/ MAJOR NÂș4 1Âș PIS

Comentarios cerrados