29 noviembre 2016 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo
SENIOR M. B : DERROTA DEL CVS CONST. TUENT SÓLLER A MANACOR

Posted: 29 Nov 2016 12:35 AM PST

CV Manacor juv. 3-0 CVS Const. Tuent SĂłller (25-10/25-17/25-16)

Pels sollerics jugaren: Albert Ros, Miquel Colom, Pep Campillo, Alberto TerrĂłn, Gerar Puig i Marc Martorell.
Partit de circumstĂ ncies dels sollerics davant un juvenil del CV Manacor que no va haver de lluitar gaire per doblegar als nostres.

Els del CVS Const. Tuent SĂłller arribĂ ven amb 6 jugadors contats al partit i un d’ells, en Pep Campillo, amb molĂšsties als bessons que prĂ cticament no el deixĂ ven caminar, molt menys botar i jugar a un nivell mĂ­nimament normal.

Amb aquestes circumstĂ ncies, els nostres lluitare i ho intentaren davant uns juvenils que jugaren a plaer. En cap moment es va poder lluitar per cap dels parcials i el partit acabĂ  per la via rĂ pida.
Pep Campillo
MenciĂł especial per a Campillo que va fer un gran esforç per no deixar l’equip penjat i que va aguantar els tres parcials en un estat fĂ­sic molt delicat, jugant-se el fĂ­sic i donant-ho tot a la pista. Chapeau Pep!!… tot un exemple.

INFANTIL M. A : LLUITADA DERROTA DEL CVS AQUALIA SÓLLER A PÒRTOL

Posted: 29 Nov 2016 12:20 AM PST

CV PĂČrtol 3-1 CVS Aqualia SĂłller (25-27/25-19/26-24/25-18)

Partit molt interessant el que varen jugar els nostres infantils del CVS Aqualia SĂłller davant un rival que es mostrĂ  constant i regular, i que quant juga a casa sempre Ă©s un equip complicat de batre. Tot i aixĂČ, els nostres jugadors lluitaren de valent durant tot el partit fent gaudir al pĂșblic assistent. Els parcials mostren la igualtat que es va veure a la pista tot i que els nostres es mostraren mĂ©s irregulars que els portolans.

SatisfacciĂł general desprĂ©s d’un partit d’aquests que fa ganes jugar i del que es treuen conclusions perque afavoreixen l’aprenentatge de situacions males de reproduir als entrenaments.
La propera setmana els nostres visitaran el Sant Josep Obrer a les 10:00 h del dematĂ­ de dissabte. Molta sort!

INFANTIL F. : VICTÒRIA DEL CVS CONST. MARC GALINDO SÓLLER EN EL DERBI SOLLERIC

Posted: 28 Nov 2016 11:58 PM PST

CVS CONST. M. GALINDO SÓLLER 3-0 CVS FORN DE CAN FRAU SÓLLER amb parcials de 25-15/25- 12/25-9

Aquesta jornada tocava derbi entre el nostres dos equips sollerics de la lliga de primera infantil femenĂ­ que acabĂ  amb victĂČria de les mes grans damunt les petites per 3-0, en un partit que es jugĂ  divendres passat al pavellĂł de Son Angelats.

El partit com es presumia va ser de domini de les infantils A del nostre club damunt les B, perĂČ el partit va començar molt igualat ja que les mĂ©s petites es mostraven amb molta intensitat defensiva davant els atacs de les mes grans, perĂČ a mesura que avançava el set la major envergadura i experiĂšncia de les mĂ©s grans decantaren el primer set fins arribar al 25-15 final.
Els altres dos set varen ser de domini de les jugadores d’Alfons Ramon, a pesar de la bona actitut de les petites, que tot i lluitar totes les bolles no pogueren fer res davant el fĂ­sic i contundĂšncia en atac de les infantils A. Cal destacar que les B mostraren molt bones maneres, ja que es veren molts de detalls de qualitat en moltes de les seves jugadores. En definitiva bon espectacle que varen entretenir al pĂșblic i al final del partit bon ambient fent fotos conjuntes.
Les Infantil A juguen el proper dissabte al col-legi cide a les 9:00 h del dematĂ­ i les B tendran jornada de descans… molta sort!.