La final de les Six Days Series, el major espectacle mundial de ciclisme en pista, arriba al Palma Arena el 17 de març

28 noviembre 2016 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo
palmaarenaEl proper dia 14 de desembre el velĂČdrom del Palma Arena acollirĂ  la presentaciĂł de la final dels Six Days Series, la prestigiosa competiciĂł i el major espectacle del mĂłn de ciclisme en pista. La prova final tindrĂ  lloc al mateix velĂČdrom el 17 de març, desprĂ©s d’haver-se disputat enguany a quatre seus: Londres, Amsterdam, BerlĂ­n i Copenhaguen.A la presentaciĂł han confirmat la seva assistĂšncia el ciclista i cinc vegades guanyador del Tour de França, Miguel Indurain, el ciclista menorquĂ­ Albert Torres, i el campiĂł olĂ­mpic, Joan Llaneras. La consellera de TransparĂšncia, Cultura i Esports, Ruth Mateu, el vicepresident del Govern, Biel BarcelĂł, el director general d’Esports i Joventut, Carles Gonyalons, i el director de l’AgĂšncia de Turisme Balear, Pere Muñoz, seran presents a l’acte.

Els més destacats ciclistes de pista del món es concentraran en el Palma Arena per disputar la classificació final a Mallorca.
La Conselleria de TransparĂšncia, Cultura i Esports, i la Conselleria de VicepresidĂšncia, InnovaciĂł i Turisme col·laboren amb l’organitzaciĂł de la Six Days Series per acollir l’esdeveniment a Palma. Per la seva banda, i a travĂ©s de la DirecciĂł General d’Esports i Joventut i la GerĂšncia del velĂČdrom Palma Arena, ha signat un conveni de lloguer de la infraestructura amb Madison Sports Group, l’empresa organitzadora de l’esdeveniment esportiu. L’AgĂšncia de Turisme de les Illes Balears (ATB), de la Conselleria d’InnovaciĂł, Recerca i Turisme, patrocina l’esdeveniment i el promociona a fires internacionals turĂ­stiques com la World Travel Market o The London Bike Show.
De cara a l’any que ve, estĂ  previst que noves competicions s’incorporin a les Six Days Series i que en un perĂ­ode de 4 anys es pugui arribar a les 20 proves, no nomĂ©s a Europa sinĂł en Ă mbit mundial, a llocs com Nova York o la Xina.
La final de Six Days al Palma Arena atraurĂ  una quantitat de pĂșblic destacat i divers no nomĂ©s pel nivell de competiciĂł dels millors ciclistes en pista, sinĂł perquĂš les proves compten amb un component lĂșdic afegit.
L’acollida de la final del Six Days Series forma part de l’objectiu del Palma Arena de promoure’s com un espai d’esdeveniments esportius de rellevĂ ncia internacional.
Els usuaris de Carnet Jove tindran un descompte, mentre que els alumnes del Centre de TecnificaciĂł Esportiva de les Illes Balears (CTEIB) tindran entrada gratuĂŻta

Comentarios cerrados