Athletic Club de Montuïri 6 – Pina FC 0

28 noviembre 2016 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol Regional

whatsapp-image-2016-11-19-at-19-59-05A les 17h s’inicià el partit. L’entrada gratuïta per tots els assistents ajudà que les grades s’omplissin de seguidors atlètics i dels pobles veïns com Pina, Algaida, Vilafranca, etc.Als min. 6 i 7 de joc Mateu ja havia posat el 2-0 amb dos gols d’oportunista des de l’àrea petita.
Seguidament el porter visitant aturà un penal a Rechach.
A la mitja hora de Cerdà Cifre envià una pilota en diagonal a Barceló que superà la defens pinera i posà el 3-0, amb un xut per damunt el porter.

El 4-0 arribà de Garcia, que rebé la pilota d’esquena a la porteria visitant i ràpidament envià l’esfèrica a l’esquadra de la porteria visitant i així s’estrenava com a golejador amb l’Athletic Montuïri.
El 5-0 vengué després d’una pilota aturada que rematà de cap Cerdà Cifre, just abans d’acabar el primer temps.
El darrer gol que fou el definitiu 6-0, fou obra de Ginard (62) que rebé la pilota d’una passada de Tugores.
Poc després Rechach i un Piner foren expulsats per vermella directe.
A la setantena de minuts Munar donà els primers minuts aquesta vegada com a porter a Ramonell i els més de 20 min. que disputà tengué temps de realitzar dues bones aturades.Durant el partit els dos entrenadors de Pina CF foren expulsats de la banqueta, un d’ell exentenedor diversos atlètics.

Alineació: Miralles Martorell, Candela, Ortiz, Cerdà Cifre, Garcia,  Ginard, Baceló, Mateu, Solier, Mas i Rechach.
Suplents: Nicolau, Ramonell, Mayol, Tugores i Servera.
Entrenadors: Guillem Munar i Tomeu Fullana.
Delegats: Joan Verdera i Antoni Vidal.