Primer assalt de les semifinals de Copa Juvenil

24 noviembre 2016 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

semfinals-copa-juvenil-225x300Comença la fase clau de la Copa Juvenil, les semifinals, CD Menorca B, At. Villacarlos B, CE Alaior i l’equip de Elias Noval cercaran succeir al Penya Ciutadella Esportiva com campió de la primera competició de la temporada.

En unes eliminatĂČries obertes, CD Menorca B i At. Villacarlos B volen aprofitar el factor camp al seu favor per eliminar a CE Alaior i CCE Sant LluĂ­s respectivament. Els nostres arriben a aquesta fase decisiva amb la moral pels nĂșvols, perĂČ la confiança queda lluny de la ment d’un grup de jugadors que han anat evolucionant a mesura que anava avançant la competiciĂł.

Precisament, Ă©s el conjunt groc, l’Ășnic que a aconseguit doblegar als de Noval aquesta temporada, quan es va imposar al Municipal de Ses Canaletes als locals per un ajustat 1-2, en un partit igualat en quĂš el conjunt lluisser va estar especialment negat de cara a gol. No obstant aixĂČ ara tot Ă©s diferent, ambdues esquadres han de saber jugar amb el factor ambiental, mes si cap el quadre de MamajĂłn que parteix amb l’avantatge de camp al seu favor.

L’equip lluiser ha començat a preparar el partit des de principis de setmana amb la mirada posada en els seus punts forts que ha de saber explotar i millorar en les seves facetes mĂ©s febles per aconseguir un bon resultat en el partit d’anada que li permeti anar amb certa avantatge al municipal groc el proper cap de setmana. Per al partit, el tĂšcnic asturiĂ  podrĂ  comptar amb tota la plantilla, situaciĂł que permet a la plantilla entrenar amb mĂ xima intensitat donada la competĂšncia que hi ha per fer-se un lloc entre els 16 convocats.

La trobada, es disputarĂ  dissabte a les 17:00 hores en el feu lluisser, on s’espera una gran entrada, mĂ©s si cap, Ă©s el que demanen els pupils de Elias Noval perquĂš al costat de la seva aficio volen arribar a una final de Copa que ja van disputar els nostres en la temporada 2011-2012 sortint campions.

CCE Sant Lluis

Comentarios cerrados