Tercera Regional ; Campo Nova Cabana Deportivo Marratxi-Sporting Sta. Ponsa Talarrubias

23 noviembre 2016 | Por lorenzo | Categoria:

img_3589Diumenge 27 de novembre, a les 12:00 al camp municipal de MarratxĂ­ Sa Nova Cabana, el nostre equip disputarĂ  la setena jornada de la lliga del Grup A de 3ÂȘ Regional contra l’Sporting Sta. Ponsa Talarrubias, amb l’objectiu de lliutar per continuar amb la bona dinĂ mica del grup. El vostre suport ens resulta essencial, VOS ESPERAM!!! #feelmyroar #jornada7 #lliga

Domingo 27 de Noviembre, a las 12:00 en el campo municipal de MarratxĂ­ Sa Nova Cabana, nuestro equipo disputarĂĄ la sĂ©ptima jornada de liga del Grupo A de 3ÂȘ Regional contra el Sporting Sta. Ponsa Talarrubias, con el objetivo de luchar para continuar con la buena dinĂĄmica del grup, Vuestro apoyo nos resulta esencial. ÂĄÂĄOS ESPERAMOS!! #feelmyroar #jornada7 #lliga

J.L.RendĂłn para sportsdecanostra

Comentarios cerrados