Noticies C.V.Soller

23 noviembre 2016 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo
JUVENIL F. B : EL CVS ELÈCTRICA BERNAT SÓLLER SEGUEIX MILLORANT TOT I NO RECOLLIR ELS FRUITS DE MOMENT

Posted: 21 Nov 2016 11:40 PM PST

Sagrat Cor 3-0 CVS ElĂšctrica Bernat SĂłller (28-26/25-23/25-23)
Derrota molt ajustada del CVS ElĂšctrica Bernat SĂłller que perdĂ© per 3-0 enfront del Sagrat Cor amb tres finals de set molt emocionants. Bona feina de les solleriques amb petits alts i baixos que decantaren el marcador de part de l’equip local.

Seguim amb la millora generalitzada perĂČ sense aconseguir premi a tant esforç, sincerament crec que els darrers partits els resultats no han sigut del tot justos per la feina feta.

La setmana vinent rebem la visita del Vilafranca que ocupa una posició davant nostres a la classificació general, esperam que els esforços es vegin recompensats amb un bon resultat.
Per les del CVS jugaren, com a capitana Laura GĂłmez, Aina Rullan, Marta Valls, Carme Bernat, Carla Corbett, Ana Maria HernĂĄndez, SĂ­lvia SĂĄnchez, Encarna CapĂł i Lola Rullan.

INFANTIL F. B : TRANQUIL-LA VICTÒRIA PER LES INFANTILS DEL CVS FORN CA’N FRAU SÓLLER

Posted: 21 Nov 2016 11:22 PM PST

CVS Forn Ca’n Frau SĂłller 3-0 St. Josep Obrer A (25-14/25- 23/25-14)
Partit sense ensurts per les nostres, que varen dominar els tres sets. Molta concentraciĂł en el servei, que va ser una gran eina per aquest partit. No es veien nervis ni tensiĂł; les jugadores estaven relaxades i amb ganes de fer feina.

AixĂ­ doncs, un partit sense gaire complicacions que suma la segona victĂČria de les nostres nines.

La propera setmana les nostres jugaran el derbi solleric davant l’Infantil A, divendres capvespre a les 18:00 h. Molta sort!!.

INFANTIL F. C : EL PARTIT DEL CVS NÀUTICA SÓLLER NO REFLEXÀ LA BONA SETMANA D’ENTRENAMENTS

Posted: 21 Nov 2016 11:10 PM PST

CVS NÀUTICA SÓLLER 0-3 CV PÒRTOL B (15-25/11- 25/11-25)

Si fins ara les de NĂ utica SĂłller havien jugat molt bons partits a pesar de perdre i sempre aconseguint guanyar un set als rivals, aquest no va ser el cas el passat divendres. Les menudes no van desplegar en quasi cap moment el volei que ja saben jugar. Va faltar mobilitat, rapidesa, actitud… durant quasi tot el partit.

Els molts bons entrenaments duits a terme durant la setmana no van treure el seu fruit i no es van veure reflectits durant el partit. Ara toca oblidar aquest partit, perĂČ tenint-lo present com a referĂšncia del que no ha de ser. S’ha de seguir fent feina i sumant experiĂšncia, feina, feina i mĂ©s feina. Els resultats arribaran tard o prest.

El proper partit es disputarĂ  dissabte 26 de Novembre a les 9:30 h al pavellĂł de Muro.

Comentarios cerrados