Noticies C.V.Soller

22 noviembre 2016 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo
29928596973_08133f3a07_kSENIOR M. B : IMPORTANT VICTÒRIA DEL CVS CONST. TUENT SÓLLER A LA PISTA D’UN COMPLICAT MURO

Posted: 21 Nov 2016 12:08 AM PST

CV Muro 2-3 CVS Const Tuent SĂłller (21-25/25-18/25-18/15-25/4-15)

Pel CVS jugaren : Albert Ros, Miquel Colom, Pep Campillo, DamiĂ  Coll, Marc Martorell, Pepllu Calvo, Alberto TerrĂłn, Gerard Puig i Toni Colom.
PartidĂ s de volei a Muro, amb emociĂł i alternança en el marcador fins els darrers instants d’un partit marcat per l’evoluciĂł dels nostres durant l’encontre per anular les virtuts d’un equip local amb molt d’ofici. Els de Muro mostraren tenir les coses molt clares i tant per centre com amb el seu oposat crearen molts de problemes a la defensa sollerica.

Els del CVS, que començaren molt centrats i s’endugueren el primer parcial, entraren en un periode de desconcert en que cap fase del joc es realitzava amb encert. No es rebia, no s’atacava, no hi havia bloqueig i la defensa era inexistent. Els de Muro, jugant a plaer, atacaven amb duresa i prĂ cticament cada pilota que passava al camp solleric tocava enterra. AixĂ­, durant dos sets en que l’impotĂšncia dels nostres contrastava amb la comoditat amb que jugaven els locals.

Tot i les sensacions negatives, els sollerics no baixaren els braços, es cercaren solucions, es va millorar de mica en mica el bloqueig i es va intentar anular els seus millors atacants ajustant les posicions defensives. No va ser fĂ cil perĂČ es va trobar recompensa a la feina i al patiment perque el quart set va ser un allau de joc solleric que desde el servei castigava als locals que passaren de botxins a vĂ­ctimes. L’intensitat i concentraciĂł dels nostres no va desaparĂ©ixer fins que s’acabĂ  el tie break amb una victĂČria que deixa els nostres en segona posiciĂł ambm totes les opcions de lluitar per objectius ambiciosos de cara a la segona volta.
L’Ășnica nota negativa del partit va ser la lesiĂł den DamiĂ  Coll, que en una jugada a la xarxa, va tĂČrcer els tormells i es va haver de retirar del partit amb sĂ­mptomes evidents de dolor. Esperam que quedi en un ensurt i es recuperi aviat!..
La propera setmana els nostres tornaran a jugar a fora, visitant al juvenil del CV Manacor el dissabte capvespre a les 18:00 h.. Molta sort!!..

CADET F. B : EL CVS FUSTES CA’N VAQUER SÓLLER ACONSEGUEIX UNA IMPORTANT VICTÒRIA

Posted: 20 Nov 2016 10:52 PM PST

CVS Fustes Ca’n Vaquer 3-1 Manacor B (25-20/25-22/20-25/25-20)

Les solleriques reberen aquest dissabte a les jugadores manacorines. Un partit que prometia emociĂł i espectacle, ja que s’enfrontaven dos equips molt igualats. A les solleriques els va costar moltĂ­ssim centrar-se i trobar-se cĂČmodes dins el partit. Les manacorines demostraren tenir una bona defensa i un servei molt regular amb el qual feren molt de mal a les nostres.

El primer i el segon set caigueren de part de les locals, on podem destacar l’encert en atac de les cadets del CVS que va fer molt de mal a les visitants. El tercer set es va caracteritzar pels nombrosos errors en servei de les solleriques que varen decantar el marcador per les jugadores de Manacor.

El quart set es va jugar cometent menys errors cosa que va permetre agafar un mĂ­nim avantatge en el marcador que els va dur a la victĂČria. Finalment les nostres aconseguiren un important triomf que els permet mantenir la 3a posiciĂł a la lliga.
El prĂČxim partit es disputarĂ  divendres, dia 25 de Novembre a Bunyola a les 18h, esperant que segueixin amb el bon joc demostrat aquests darrers partits.

Comentarios cerrados