Regional Preferente L’Alaró superà per la mínima al Petra.

21 noviembre 2016 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol Regional

ALAROL’Alaró guanyà el partit amb un onze de circumstàncies, degut al gran nombre de baixes que porta desde el començament de temporada.
Un equip on no se li pot recriminar res, ja que els jugadors que juguen ho deixen tot a la gespa. Ganes i entrega són les principals virtuts perquè els blancs vagin traient els partits endavant.

El partit començà amb clar domini del Petra, sempre guiats per Salinas, les seves passades sempre eren un perill per la defensa local. Però, fou l’Alaró el que inaugurà el marcador al minut 26, Ibrahima rematà una treta de cantonada.

EL Petra posava el joc i l’Alaró es defensava de les envestides visitants, cal destacar que no tengueren cap ocasió clara per empatar el partit després del gol.

Ja a la segona part, Llorenç Bennasar i Fubí dominaren el mig del camp i el control del partit s’igualà aquest segon temps. L’entrenador local mogué la banqueta i els canvis respongueren. Francesc Guardiola donà profunditat i oxigenà l’equip i Gabriel Ferrer frenà les entrades per banda. També el Petra mogué la banqueta i donà entrada a Toni Salas (ex-jugador) per guanyar el joc aeri, aprofitant les passades de qualitat de Salinas.

El marcador no es mogué i l’Alaró estarà amb posició de lligueta…L’afició vol tornar a viure una altra promoció.

Joan /Alaro

Comentarios cerrados