Lliga Nacional Juvenil ; Nou Entrenador de la UD Alaró

18 noviembre 2016 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol Regional

cid_3303c4f9-ccf5-473c-8d8a-3735276d9645homestationAquesta setmana l’equip de categoria juvenil de Lliga Nacional ha estrenat nou entrenador després de la renúncia de Roberto Cuesta, que havia agafat el conjunt el passat mes de juliol per afrontar la campanya a la màxima categoria autonòmica. Kike Pérez -ex d’Andratx i Sóller- ha agafat la plantilla amb el repte que ens vàrem marcar a principi de temporada d’intentar aconseguir la permanència.

Des de la UD Alaró volem manifestar el nostre agraïment a la feina feta per Roberto Cuesta i destacam la seva professionalitat i dedicació. Li desitjam molta sort en el seu futur personal i futbolístic.

Junta Gestora de la UD Alaró

Comentarios cerrados