Pòrtol FC 0 – Athletic Club de Montuïri 0

16 noviembre 2016 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol Regional
at.montuiri Pocs minuts passaven de les 17h quan començà el partit al camp de Son Caulelles.
Resultat just a un partit on els dos equips gaudien d’ocasions de perill, fins i tot hi hagué un gol anul·lat per cada equip.
A la mitja part Munar realitzà un doble canvi i els locals sol·licitaren revisió de fitxes per l’Athletic Montuïri i tot estava correctament. Al segon temps s’ha de destacar que baixà la intensitat del joc.
Als 65 min. de joc l’àrbitre anul·là un gol a Pòrtol FC per fora de joc.

Deu minuts més tard l’àrbitre no marcà un gol atlètic de Ginard, també per outsite.

Els de Montuïri aguantaren l’empat amb 9 jugadors al terreny de joc, fins a finalitzar l’encontre per 0-0.

Els companys del programa de ràdio Sa Roqueta Esports realitzaren una gran cobertura del partit via twitter.

Actualment l’Athletic Montuïri és el segon classificat amb 27 punts i 14 jornades disputades.

El pròxim dissabte a les 17h el Pina CF visita es Revolt un derbi interessant de la #tempordadelsderbis.