Sports de ca Nostra

Noticies C.V.Soller

JUVENIL F. A : IMPORTANT VICTÒRIA DEL CVS XC PROPERTIES DAVANT UN RIVAL DIRECTE

Posted: 15 Nov 2016 12:42 AM PST

La Salle P.I. 1-3 CVS XC Properties Sóller (23-25/22-25/25-23/16-25)

Jugaren: Adela, Teresa, Luisa, Jenny, Marga B. , Marga S. , Carla, Mariona, Aina G., Aina S., Laura y Maria Antonia.
L’encontre es preveia ajustat i de gran volei per part del dos conjunts i així va ser, ja que es varen voure moments de gran volei.
En el primer set les de La Vall aconseguiren posar-se per davant al marcador, pero no aconseguien agafar avantatge. Les locals no aconseguien superar a les solleriques pero tampoc deixaven que s’escapasin al marcador degut a un gran volei per part de les locals que va fer que les solleriques no estiguessin gaire encertades en defensa.

Tot i això, la recepcio i l’atac si funcionava i aixi s’emportaren un set ajustat per un 23-25, el segon set fou una repetició del primer on les solleriques seguien molt pasives en defensa, pero un altre cop els errors per part de les locals i l’encert en atac de les solleriques acabaren per inclinar el set del costat visitant per un ajustat 22-25. En el tercer set les coses es capgiraren una mica, ja no hi havia l’encert en atac i seguía la pasivitat en defensa, les locals no fallaren tant aquest cop i s’emportaren el set per un 25-23.

Adela Mas
En el cuart set les coses tenien que canviar, les solleriques no es podien permetre fallar front un rival directe per la lluita pel títol i la capitana, Adela Mas, no deixà passar l’oportunitat, posant-se l’equip a l’esquena amb una feinada en defensa, aixecant atacs rivals molt complicats que varen fer que l’equip es ficas de nou al partit i ara si, amb molt bona defensa per part de tot l’equip s’aconseguí anotar el set i partit per un 16-25.
Molt bon partit de volei i important victòria per les nostres que la propera setmana rebran l’AD Alaró a les 20:00 h del divednres a Son Angelats. Molta sort!!

JUVENIL F. B : BON PARTIT DEL CVS ELECTRICA BERNAT SÓLLER, TOT I LA DERROTA

Posted: 15 Nov 2016 01:52 AM PST

CVS Elèctrica Bernat Sóller 1-3 Sant Josep Obrer (19-25/16-25/27-25/19-25)
Derrota del CVS Elèctrica Bernat front el Sant Josep Obrer per 1-3 sets en un gran partit de les solleriques seguint amb la tònica dels darrers partits. Bona defensa, bona feina en servei però fluixes en atac. A més, es cometéren molts d’errors no forçats i el rival fer un bon joc amb bona recepció i més efectives en atac que noltros.

En definitiva un gran partit per part dels dos equips amb millora pel CVS Elèctrica Bernat Sóller que en controlar els errors propis i guanyar en pegada, segur que estirem al nivell dels equips punters de sa categoria. La setmana vinent ens desplaçam al camp del Sagrat Cor on esperam aixecar el vol i demostrar el que valem.
Per les del CVS Elèctrica Bernat jugaren : capitana Laura Gómez, Rosa Grancha, Aina Rullan, Marta Valls, Sílvia Sánchez, Sílvia Massuti, Carla Corbet, Carme Bernat, Encarna Capo, Ana Maria Hernández, Raquel Marí i Lola Rullan.

CADET F. A : EL CVS CONST. MIQUEL MORELL SÓLLER GUANYA A L’IMBATUT SAGRAT COR AMB SOLVÈNCIA

Posted: 15 Nov 2016 12:14 AM PST

CV Sagrat Cor 1-3 CVS Const. Miquel Morell Sóller (17-25/27-25/9-25/20-25)

Jugaren  : Aina Gomez , Carla Bort , Marga Sastre ,Teresa Mas,Mariona Galindo , Marta Jaume  i les infantils Maria  Dalla Torre , Aina Zamrik , Laura Manrique ,Silvia Mairata ,Sara Sanchez  i Laura Weingart.
Despres de la derrota de la setmana pasada on es va perdre per un ajustat 2-3 , ens enfrontavem a un dels equips invictes, el Sagrat Cor de Palma. Amb un públic entregat que omplia la grada i feia que es visques un gran ambient de volei .

Als dos primer sets, que caigueren un de cada costat, es va veure un joc imprecis per part de les nostres amb excesius errors de servei i un joc amb molts alts i baixos en tots els aspectes.

Al tercer i quart set gairebé no es varen cometre errades i l’ equip va jugar molt mes ordenat i tranquil, cosa que els va fer guanyar els dos sets i el partit.
A poc a poc l equip va asimilant nous conceptes de joc i de ben segur que de cada vegada anirà jugant millor .
Següent partit Dissabte a les 12h a Son Angelats contra Mayurqa Sta Magdalena Sofia.

INFANTIL F. B : EL CVS FORN CA’N FRAU TROBA RECOMPENSA A PORTO CRISTO

Posted: 15 Nov 2016 12:02 AM PST

CV Porto Cristo 1-3 CVS Forn Can Frau (25-21/17-25/21-25/24-26)
Les nostres nines de l’infantil femení B divendres passat es desplaçaren a Porto Cristo per jugar el seu cinquè partit d’aquesta nova temporada.
El partit començà molt tranquil per les nostres nines, feina i concentració es el que es reflexava amb un marcador a favor 9-15. Però no tardaren en aparèixer els nervis de tancar el set i això donà opcions a les rivals que acabaren per endur-se el set amb un 25-21.

El segon, tercer i quart set van ser molt igualats, 17-25 / 21-25 /24-26, però les infantils saberen estar en els moments difícils i guanyaren els tres sets i el partit.
Cal destacar el suport que tingueren dels seus familiars a les grades que ho donaren tot amb moltes ganes. Així el Forn Ca’n Frau sen dugué la primera victòria de la temporada despres de quatre jornades de bona feina sense premi. Segur que aquesta victòria serà el principi de moltes coses positives.

INFANTIL M. A : GRAN PARTIT DEL CVS AQUALIA SÓLLER A MANACOR

Posted: 14 Nov 2016 11:43 PM PST

CV Manacor 1-3 CVS Aqualia Sóller

Molt bon partit a dins Manacor per part dels infantils A del CVS Aqualia Sóller. Els de Manacor no donàren per perdut el partit en cap moment i pogueren mantenir molt bona defensa a pesar dels atacs constants dels sollerics, que acabaven per fallar gràcies al bon posicionament dels manacorins.

Els parcials;  21-25, 25-19, 9-25, 21-25 resultats que si no tenim en compte es tercer set, demostra s’igualtat del partit que va mantenir als aficionats d’un i altre equip entusiasmats durant tot l’encontre.
El proper dissabte els nostres reben el CV Muro a les 10:00 h a Son Angelats. Molts sort!!

Los comentarios están cerrados.