16 noviembre 2016 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo
JUVENIL F. A : IMPORTANT VICTÒRIA DEL CVS XC PROPERTIES DAVANT UN RIVAL DIRECTE

Posted: 15 Nov 2016 12:42 AM PST

La Salle P.I. 1-3 CVS XC Properties SĂłller (23-25/22-25/25-23/16-25)

Jugaren: Adela, Teresa, Luisa, Jenny, Marga B. , Marga S. , Carla, Mariona, Aina G., Aina S., Laura y Maria Antonia.
L’encontre es preveia ajustat i de gran volei per part del dos conjunts i aixĂ­ va ser, ja que es varen voure moments de gran volei.
En el primer set les de La Vall aconseguiren posar-se per davant al marcador, pero no aconseguien agafar avantatge. Les locals no aconseguien superar a les solleriques pero tampoc deixaven que s’escapasin al marcador degut a un gran volei per part de les locals que va fer que les solleriques no estiguessin gaire encertades en defensa.

Tot i aixĂČ, la recepcio i l’atac si funcionava i aixi s’emportaren un set ajustat per un 23-25, el segon set fou una repeticiĂł del primer on les solleriques seguien molt pasives en defensa, pero un altre cop els errors per part de les locals i l’encert en atac de les solleriques acabaren per inclinar el set del costat visitant per un ajustat 22-25. En el tercer set les coses es capgiraren una mica, ja no hi havia l’encert en atac i seguĂ­a la pasivitat en defensa, les locals no fallaren tant aquest cop i s’emportaren el set per un 25-23.

Adela Mas
En el cuart set les coses tenien que canviar, les solleriques no es podien permetre fallar front un rival directe per la lluita pel tĂ­tol i la capitana, Adela Mas, no deixĂ  passar l’oportunitat, posant-se l’equip a l’esquena amb una feinada en defensa, aixecant atacs rivals molt complicats que varen fer que l’equip es ficas de nou al partit i ara si, amb molt bona defensa per part de tot l’equip s’aconseguĂ­ anotar el set i partit per un 16-25.
Molt bon partit de volei i important victĂČria per les nostres que la propera setmana rebran l’AD AlarĂł a les 20:00 h del divednres a Son Angelats. Molta sort!!

JUVENIL F. B : BON PARTIT DEL CVS ELECTRICA BERNAT SÓLLER, TOT I LA DERROTA

Posted: 15 Nov 2016 01:52 AM PST

CVS ElĂšctrica Bernat SĂłller 1-3 Sant Josep Obrer (19-25/16-25/27-25/19-25)
Derrota del CVS ElĂšctrica Bernat front el Sant Josep Obrer per 1-3 sets en un gran partit de les solleriques seguint amb la tĂČnica dels darrers partits. Bona defensa, bona feina en servei perĂČ fluixes en atac. A mĂ©s, es cometĂ©ren molts d’errors no forçats i el rival fer un bon joc amb bona recepciĂł i mĂ©s efectives en atac que noltros.

En definitiva un gran partit per part dels dos equips amb millora pel CVS ElÚctrica Bernat Sóller que en controlar els errors propis i guanyar en pegada, segur que estirem al nivell dels equips punters de sa categoria. La setmana vinent ens desplaçam al camp del Sagrat Cor on esperam aixecar el vol i demostrar el que valem.
Per les del CVS ElĂšctrica Bernat jugaren : capitana Laura GĂłmez, Rosa Grancha, Aina Rullan, Marta Valls, SĂ­lvia SĂĄnchez, SĂ­lvia Massuti, Carla Corbet, Carme Bernat, Encarna Capo, Ana Maria HernĂĄndez, Raquel MarĂ­ i Lola Rullan.

CADET F. A : EL CVS CONST. MIQUEL MORELL SÓLLER GUANYA A L’IMBATUT SAGRAT COR AMB SOLVÈNCIA

Posted: 15 Nov 2016 12:14 AM PST

CV Sagrat Cor 1-3 CVS Const. Miquel Morell SĂłller (17-25/27-25/9-25/20-25)

Jugaren  : Aina Gomez , Carla Bort , Marga Sastre ,Teresa Mas,Mariona Galindo , Marta Jaume  i les infantils Maria  Dalla Torre , Aina Zamrik , Laura Manrique ,Silvia Mairata ,Sara Sanchez  i Laura Weingart.
Despres de la derrota de la setmana pasada on es va perdre per un ajustat 2-3 , ens enfrontavem a un dels equips invictes, el Sagrat Cor de Palma. Amb un pĂșblic entregat que omplia la grada i feia que es visques un gran ambient de volei .

Als dos primer sets, que caigueren un de cada costat, es va veure un joc imprecis per part de les nostres amb excesius errors de servei i un joc amb molts alts i baixos en tots els aspectes.

Al tercer i quart set gairebĂ© no es varen cometre errades i l’ equip va jugar molt mes ordenat i tranquil, cosa que els va fer guanyar els dos sets i el partit.
A poc a poc l equip va asimilant nous conceptes de joc i de ben segur que de cada vegada anirĂ  jugant millor .
SegĂŒent partit Dissabte a les 12h a Son Angelats contra Mayurqa Sta Magdalena Sofia.

INFANTIL F. B : EL CVS FORN CA’N FRAU TROBA RECOMPENSA A PORTO CRISTO

Posted: 15 Nov 2016 12:02 AM PST

CV Porto Cristo 1-3 CVS Forn Can Frau (25-21/17-25/21-25/24-26)
Les nostres nines de l’infantil femení B divendres passat es desplaçaren a Porto Cristo per jugar el seu cinquù partit d’aquesta nova temporada.
El partit començà molt tranquil per les nostres nines, feina i concentraciĂł es el que es reflexava amb un marcador a favor 9-15. PerĂČ no tardaren en aparĂšixer els nervis de tancar el set i aixĂČ donĂ  opcions a les rivals que acabaren per endur-se el set amb un 25-21.

El segon, tercer i quart set van ser molt igualats, 17-25 / 21-25 /24-26, perĂČ les infantils saberen estar en els moments difĂ­cils i guanyaren els tres sets i el partit.
Cal destacar el suport que tingueren dels seus familiars a les grades que ho donaren tot amb moltes ganes. AixĂ­ el Forn Ca’n Frau sen duguĂ© la primera victĂČria de la temporada despres de quatre jornades de bona feina sense premi. Segur que aquesta victĂČria serĂ  el principi de moltes coses positives.

INFANTIL M. A : GRAN PARTIT DEL CVS AQUALIA SÓLLER A MANACOR

Posted: 14 Nov 2016 11:43 PM PST

CV Manacor 1-3 CVS Aqualia SĂłller

Molt bon partit a dins Manacor per part dels infantils A del CVS Aqualia SĂłller. Els de Manacor no donĂ ren per perdut el partit en cap moment i pogueren mantenir molt bona defensa a pesar dels atacs constants dels sollerics, que acabaven per fallar grĂ cies al bon posicionament dels manacorins.

Els parcials;  21-25, 25-19, 9-25, 21-25 resultats que si no tenim en compte es tercer set, demostra s’igualtat del partit que va mantenir als aficionats d’un i altre equip entusiasmats durant tot l’encontre.
El proper dissabte els nostres reben el CV Muro a les 10:00 h a Son Angelats. Molts sort!!