PB Els Tamarells, Gala 14Ăš aniversari

10 noviembre 2016 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

panoramica-2QUASI 400 PERSONES TENYEIXEN DE BLAUGRANA LA GALA 14È ANIVERSARI PB ELS TAMARELLS

 

   En una posada en escena per tot lo alt el diumenge celebrĂ vem la Gala 14Ăš aniversari de la nostra penya. Prop de 400 penyistes gaudiren de la festa que comptĂ  amb els destacats ex jugadors del FC Barcelona Sergi Barjuan, Miquel Àngel Nadal i Joan Estella, aixĂ­ com el llegendari de bĂ squet Audie Norris, tambĂ© el popular periodista JosĂ© LuĂ­s Carazo. La representaciĂł del FC Barcelona fou a cĂ rrec de Joan Casals, l’Avi del Barça, acompanyat de Ramon Burniol, president de la FederaciĂł de Penyes del BerguedĂ , Bages i la Cerdanya, mentre per la de Balears fou el seu secretari Òscar Escoda. Els ajuntaments hi foren presents, encapçalats per quatre batles, Joan Xamena de Felanitx, Llorenç GalmĂ©s de SantanyĂ­, Bernat Roig de Ses Salines i l’amfitriĂł SebastiĂ  Sagreras de Campos. Els trofeus de les Lligues de futbol i bĂ squet presidiren l’acte.

  A la desfilada dels jugadors va precedir la tonada dels xeremiers campaners d’Es Pinyol que amb el Cant del Barça posaren els pĂšls de punta als assistents. DesprĂ©s de la brillant presentaciĂł, a cĂ rrec de NĂșria Garrido i Pere Ferrer, els assistents pogueren degustar un suculent arrĂČs de matances, acompanyat de la tradicional porcella.

  Una vegada dinats es va fer, entre tots els socis, el sorteig de 8 viatges per anar a veure el partit del clĂ ssic FC Barcelona – R. Madrid. DesprĂ©s del tall del pastĂ­s commemoratiu, es va fer una distinciĂł a l’Avi del Barça i es va entregar el carnet de Soci d’Honor 1050 a Antoni Closa, periodista del Diari Sport especialitzat en el mĂłn penyĂ­stic.

  El homenatges pĂČstums al directiu Francesc Sola i a Manel Vich, la veu del Camp Nou, amb la projecciĂł d’emotius audiovisuals, feren botar les llĂ grimes a mĂ©s d’un. El glosador felanitxer Miquel Servera “Boireta” va dedicar uns poemes a la penya i al fet d’haver sobrepassat els 1000 socis.

   Assistiren altres penyes de la illa com les barcelonistes de Porreres, Can Picafort, Sa Pobla, Binissalem, Maria de la Salut, Peguera i Pollença, i la madridista de Campos, que va obsequiar a la penya amb una samarreta signada per Jordi Alba.

  Amb la rifa d’objectes i viatges, els parlaments i el Cant del Barça, novament entonat pels xeremiers, es va tancar una brillant Gala d’Aniversari. Per molts d’anys Els Tamarells en blau i grana !! 

La Junta Directiva

Fotos: futbolbalear.es

Comentarios cerrados