L’IME instal·la una pista de bàsquet a la plaça d’Es Campet de Can Pastilla

10 noviembre 2016 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

 visita_placa_es-campet_2Susanna Moll: “Volem facilitar l’activitat física dels ciutadans dotant de zones esportives els seus barris”

 

 

Palma, 10 de novembre de 2016 – La tinenta de batle d’Educació i Esports, Susanna Moll, el director general d’Esports de l’Ajuntament de Palma, Sergio Rodríguez, el president de l’Associació de Veïns Sant Antoni de la Platja de Can Pastilla, Poncio Bover, i el president de l’Associació de la Tercera Edat de Can Pastilla, Juan Fontanella, han visitat avui matí la nova pista de bàsquet habilitada a la plaça d’Es Campet per l’Institut Municipal de l’Esport.

 

Durant la visita, Moll ha assenyalat que “volem facilitar l’activitat física dels ciutadans, oferint més i millors zones esportives a les barriades per promoure els hàbits saludables i l’esport”.

 

Aquesta nova infraestructura incrementa la dotació esportiva en la barriada i dóna resposta a la petició de l’Associació de Veïns d’habilitar aquest espai per a la pràctica de l’esport. En aquest sentit, Bover ha valorat positivament la instal·lació de la pista ”ja que era un espai infrautilitzat i ara els infants del barri podran practicar esport”.

 

Dotar de l’equipament adient a aquesta pista de bàsquet no ha suposat cap cost ja que totes les tasques han estat realitzades per la brigada de manteniment de l’IME.

 

 

Comentarios cerrados