Noticies C.V.Soller

9 noviembre 2016 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo
30522986572_f996f1bf31_oINFANTIL F. A : FÀCIL VICTÒRIA DEL CVS CONST. MARC GALINDO SÓLLER DAVANT EL PORTO CRISTO

Posted: 09 Nov 2016 05:30 AM PST

CVS CONST. M. GALINDO SOLLER 3-0 CV PORTOCRISTO amb parcials de 25-13/25- 4/25-12

Pel CVS CONST. M. GALINDO SÓLLER jugaren, Silvia Mairata, Aina Zamrik, Laura Weingart, Ines Tugores, Mar Crespi, Paula Mayol, Malen Sebastian, Sara Sanchez, Maria de la Torre, Claudia Morell i Esther Coll.
El nostre infantil A femenĂ­ va sumar una nova victĂČria divendres passat en el pavellĂł de Son Angelats al guanyar amb claretat a un voluntariĂłs CV Porto Cristo que es va mostrar inferior a les nostres nines.

Del partit es poden dir poques coses, ja que el marcador xerra per ell tot sol. Les solleriques es trobaren un Porto Cristo molt treballador i amb ganes de fer front a les solleriques, perĂČ la millor qualitat tĂšcnica i tĂ ctica feren que nomĂ©s hi haguĂ©s un equip damunt el parquet, ja que les solleriques dominaren el partit en tot moment començant amb bons serveis que dificultaven el joc visitant. TambĂ© cal destacar que les nostres jugadores aprofitaren molt be els free que mos tornaven les visitants amb bons atacs per centre.

El prĂČxim dissabte a les 16h les nostres nines aniran al pavellĂł de Sant Josep per intentar aconseguir una nova victĂČria.

SENIOR M. B : DERROTA DEL CVS CONST. TUENT SÓLLER A PÒRTOL EN UN PARTIT MOLT IRREGULAR

Posted: 08 Nov 2016 11:40 PM PST

CV PĂČrtol 3-1 CVS CONST. TUENT SÓLLER (25-14/22-25/25-15/25-22)

Pels del CVS jugaren : Albert Ros, Miquel Colom, Pep Campillo, DamiĂ  Coll, Marc Martorell, Pepllu Calvo, Alberto TerrĂłn, Gerard Puig i Toni Colom.
Igualat partit a PĂČrtol davant un equip local amb molt d’ofici que grĂ cies al seu oposat va desnivellar la balança en els moments claus del partit. Molta lluita per part dels dos equips que va fer gaudir al pĂșblic assistent.

Els nostres començaren amb problemes en recepciĂł que els varen deixar en mans dels locals que atacaven amb contundĂšncia. El primer set no va tenir histĂČria tot i que els sollerics anĂ ren de menys a mĂ©s. En el segon, es va millorar la recepciĂł i tant en DamiĂ  com en Marc per zona 4 puntuaven amb contundĂšncia. La feinada en defensa dels nostres es va reflexar en el marcador i es va comandar tot el parcial aconseguint igualar el partit.
I desprĂ©s es va començar a notar el pas dels punts i la falta d’idees per aturar a un oposat del PĂČrtol que puntuava cada bolla que atacava. Sempre a remolc i a expenses dels errors rivals, els nostres no deixaren d’intentar-ho perĂČ ja no disposaren d’opcions de guanyar cap dels dos sets que es jugaren a partir de l’empat a 1.
NomĂ©s a mitjans quart set, els locals varen retirar l’oposat de pista i els sollerics s’aproparen i es posaren per davant dfins que l’oposat tornĂ  a pista per decidir el set en un final molt igualat i finiquitar el partit.
Enhorabona als nostres per la feina feta i a seguir!. El proper dissabte, es rebrĂ  el CV Sant Joan a Son Angelats a les 18:30 h. Molta sort!!.

Comentarios cerrados