VIII DuatlĂł Popular Fira de sa Mel 2016

8 noviembre 2016 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

16-11-13_poster_duatlollubi_20161-224x3001. El dia 13 de novembre de 2016, a les 10:30 h es donarĂ  la sortida de la VIII DuatlĂł Popular Fira de Sa Mel de LlubĂ­. La prova es oberta a qualsevol persona major de 16 anys que accepti el present reglament. Aquesta prova estĂ  organitzada per la Penya Blaugrana de LlubĂ­.

2. La duatló es troba inclosa dins la II Challenge Duatló cross Es Pla, i és puntuable per la seva classificació. Tot el que es refereix a la Challenge (classificacions, categories, etc…), es regirà pel reglament propi de la mateixa.

3. La duatló tindrà sortida i arribada a la Plaça de l’església de Llubí, i tot el circuit es desenvoluparà dintre del terme municipal de Llubí.

4. La duatlĂł constarĂ  de les segĂĽents proves:

 • Cursa pedestre de 5 km sobre un circuit urbĂ  de aproximadament 1 km sobre el que es faran 5 voltes.
 • Cursa de BTT de 13 km sobre circuit mixt asfalt-terra de aproximadament 4,350 km sobre el que es faran 3 voltes.
 • Cursa pedestre de 3 km sobre un circuit urbĂ  de aproximadament 1 km sobre el que es faran 3 voltes.

Categories i premis:

5. Les categories de participaciĂł seran les segĂĽents:

 • Individual Absoluta femenĂ­: dones majors de 16 anys
 • Individual Absoluta masculĂ­: homes majors de 16 anys
 • Individual M-40 femenĂ­ : dones entre 40 i 49 anys ambdĂłs inclosos.
 • Individual M-40 masculĂ­: homes entre 40 i 49 anys ambdĂłs inclosos.
 • Individual M-50 femenĂ­: dones a partir de 50 anys.
 • Individual M-50 masculĂ­: homes a partir de 50 anys.
 • Combinat femenĂ­: equip compost per 2 dones majors de 16 anys, una de les quals durĂ  a terme la cursa pedestre i lÂ’altre durĂ  a terme la cursa BTT.
 • Combinat masculĂ­: equip compost per 2 homes majors de 16 anys, un dels quals durĂ  a terme la cursa pedestre i lÂ’altre durĂ  a terme la cursa BTT.
 • Combinat mixt: equip compost per 1 dona i 1 home, majors de 16 anys; un dels membres durĂ  a terme la cursa pedestre i lÂ’altre durĂ  a terme la cursa BTT.

6. LÂ’organitzaciĂł podrĂ  demanar el DNI a qualsevol participant per verificar la seva edat i identitat.

7. Els premis per categoria seran els segĂĽents:

Lot de productes dÂ’alimentaciĂł a:

 • 3 primers absoluta femenina i masculina.
 • 3 primers M-40 i M-50 masculina.
 • Primera M-40 i M-50 femenina.
 • 3 primers combinat femenĂ­.
 • 3 primers combinat masculĂ­.
 • 3 primers combinat mixte.
 • Primera local femenina.
 • Primer local masculĂ­.
 • Primer equip local femenĂ­.
 • Primer equip local masculĂ­.
 • Primer equip local mixte.

S’entendrà com a classificat local aquell participant amb residència legal a Llubí. En el cas dels equips, els 2 membres de l’equip han de ser residents legals a Llubí.

Els trofeus no seran acumulables entre categories.

– Premi especial de 250 € al participant de categoria individual masculina i femenina que aconsegueixi batre el record de la prova, actualment fixat en 58:34 a categoria masculina i 1:01:57 a categoria femenina .

– Regal per a tots els participants, que inclou roba commemorativa i altres elements.

Cronometratge i control esportiu de la prova:

8. El cronometratge de la prova es farà mitjançant el sistema de xip (elitechip). El dorsal i el xip es recolliran a la zona de sortida el mateix dia de la prova fins a trenta minuts abans del començament.

No es podrĂ  participar sense xip. El dorsal haurĂ  de ser visible durant tota la prova. A cada participant o equip, seÂ’ls entregaran dos dorsals: un anirĂ  fixat a la bicicleta i lÂ’altre es portarĂ  a sobre durant la cursa pedestre. El xip Ă©s Ăşnic per participant o equip.

Es imprescindible retornar els xips en lloguer per la duatlĂł un cop sÂ’ha finalitzat la prova. El no retorn del xip, implicarĂ  la desqualificaciĂł automĂ tica del participant o equip.

9. La prova serĂ  controlada per lÂ’organitzaciĂł i jutges federatius de la FETRIB. Repartits per tot el circuit hi haurĂ  controladors dels participants. LÂ’organitzaciĂł podrĂ  desqualificar a qualsevol participant que cometi irregularitats o que tengui un comportament antiesportiu.

Seguretat:

10. La seguretat del circuit serà controlada per la policia local i agrupació de protecció civil de Llubí, així com pels membres de la pròpia organització.

11. Es disposarà de metge de carrera i de 2 ambulàncies d’emergència per a l’assistència dels participants.

12. SerĂ  obligatori portar casc de seguretat per a la prova de bicicleta BTT. Sense casc no es podrĂ  prendre part a la sortida de la prova.

13. Es disposarà d’una pòlissa d’assegurança de responsabilitat civil per a les incidències que poguessin succeir durant la prova. No serà responsabilitat de l’organització les incidències provocades per malalties o patologies prèvies, negligència, comportament imprudent o durant els desplaçaments previs o posteriors de la duatló.

14. La prova serà homologada per la Federació de Triatló i per tant, l’assegurança d’accident cobrirà a tots els participants amb fitxa federativa vàlida. Els participants sense fitxa federativa hauran de contractar l’assegurança obligatòria d’accidents. No es podrà participar sense l’assegurança obligatòria.

Avituallament:

15. A la zona de meta es disposarĂ  dÂ’avituallament, tant a la finalitzaciĂł de la prova com durant la mateixa pels participants que estiguin competint.

Vestidors i dutxes:

16. Es podrà fer ús dels vestidors i dutxes ubicats en el Poliesportiu Municipal de Llubí (a 500m de la Plaça de l’Esglèsia), abans i un cop acabada la cursa.

Inscripcions:

17. Les inscripcions tendran el segĂĽent preu:

 • Categoria individual: 12€ + 3€ per lloguer de xip.
 • Categoria combinada: 20€ + 3€ per lloguer de xip.
 • Participants no federats FETRIB: 5€ assegurança obligatòria dÂ’accidents.

18. Les inscripcions es podran fer a www.elitechip.net fins el divendres

11 de novembre. Únicament els esportistes amb fitxa federativa en vigor, també podran fer la inscripció a zona de sortida fins 1 hora abans del començament de la duatló (tancament rigorós de la inscripció a les 9:30h; no s’acceptaran inscripcions a partir d’aquesta hora).

19. Per motius de seguretat i de logística de la prova, es fixa un nombre màxim de participants. S’acceptarà la participació màxima de fins a 175 inscripcions, entre categoria individual i per equips (màxim 50 equips). Es tancarà la inscripció a partir d’aquest número de participants.

20. Els esportistes menors dÂ’edat de 16 i 17 anys que vulguin realitzar la inscripciĂł, hauran de fer entrega del document dÂ’autoritzaciĂł per part de pare/mare o tutors legals. LÂ’autoritzaciĂł haurĂ  dÂ’esser entregada en el moment de retirada de dorsal. Sense lÂ’autoritzaciĂł, no es podrĂ  participar.

21. La inscripciĂł a la prova implica lÂ’acceptaciĂł per part dels participants del present reglament i la renĂşncia a la reclamaciĂł contra els organitzadors, col.laboradors, patrocinadors i els seus respectius representants legals, derivats dels danys que es poguessin derivar de la seva participaciĂł a la duatlĂł.

22. En tot el no contemplat en el present reglament, lÂ’organitzaciĂł i Ă rbitres de la FETRIB, tendran la facultat decidir.

Comentarios cerrados