Regional ; CCE Sant Lluis -CE Ferreries ( dissabte a les 18:00 hores)

4 noviembre 2016 | Por lorenzo | Categoria: FĂștbol Regional

p1100128Partit vital davant el CE Ferreries, el de demĂ  dissabte a les 18:00 hores al Municipal de Ses Canaletes, i Ă©s que el conjunt Regional afronta un duel importantĂ­ssim davant el conjunt blaugrana, tal com remarca la classificaciĂł en la prĂšvia del partit. Els de Micky Gomila han de sortir amb la convicciĂł de guanyar, desprĂ©s de l’empat davant el CF Sporting de MahĂłn i la derrota a casa davant la UD Mahon en els seus dos Ășltims partits, ara toca vĂšncer. Els blaus han de sumar els tres punts sĂ­ o sĂ­ per no dependre d’altres resultats en la ultima jornada de la fase regular de Copa que es disputarĂ  la propera setmana.

Per al partit d’aquest diumenge, el cos tĂšcnic blavĂłs seguirĂ  amb algunes baixes per diferents motius que minven el potencial de l’equip, perĂČ, la bona disposiciĂł de la resta de la plantilla i el treball setmanal segueixen posant als nostres en una posiciĂł privilegiada que dĂłna accĂ©s a la fase decisiva de la competiciĂł.

DesprĂ©s del punt d’aconseguit al Municipal de MaĂł, el CCE estĂ  mĂ©s confiat en les seves possibilitats i pretĂ©n sortir vencedor davant un rival, que en cas de perdre quedaria fora de qualsevol possibilitat de ficar-se en semifinals. Un CE Ferreries que arriba amb 7 punts i que ha sumat nomĂ©s tres punts lluny del Municipal de Sant Bartomeu. Els blaus, perĂČ, sĂłn tercers, encara que en una competiciĂł tan curta i igualada pot fer que una victĂČria o una derrota puguin canviar la taula d’un dia per l’altre.

Els de Micki Gomila estan recuperats anĂ­micament per al partit davant els de Pere Genestar desprĂ©s de les seves dues ultims trobades on nomĂ©s han sumat un punt de sis possibles. Amb la igualtat existent a la categoria, els nostres poden trobar-se a final d’aquesta jornada en dues situacions diferents, o estar classificats matemĂ ticament a falta d’una jornada, necessitarien vĂšncer i que tambĂ© ho fes la UE Sami al CD Menorca, o seguir igual o pitjor classificat en cas d’igualada o derrota i haver de vĂšncer a l’Estadi Mahones a l’espera d’altres resultats.

Per tot el comentat, mes que mai han d’estar els nostres amb tots els sentits posats en aquest determinant trobada que pot marcar el tram final d’una competició que espera campío.

CCE SANT LLUIS

Comentarios cerrados