Més de 350 Escolars del departament d’Esports del Consell a Sant Ferran nins i joves de Mallorca participen demà a la inauguració dels Jocs Esportius

4 noviembre 2016 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

img_0009La Direcció Insular d’Esports del Consell de Mallorca, amb l’objectiu de donar el tret de sortida oficial al programa Jocs Esportius Escolars (JEE) temporada 2016-17, organitza demà dissabte una jornada esportiva, de caire participatiu, al poliesportiu de Sant Ferran, a Palma, de 10 a 13 hores. Més de 350 nins i joves d’entre 3 i 16 anys dels centres educatius d’arreu de Mallorca participaran en una jornada que contarà amb múltiples activitats esportives i lúdiques com bàdminton, hoquei, bàsquet, futbet, jocs de psicomotricitat, jocs cooperatius, esport adaptat etcètera. També hi haurà espai pels adults amb activitats dirigides com Zumba o Crosfitt i esports com voleibol.

img_0171

Els  Jocs Esportius Escolars és un programa dirigit a ajuntaments, clubs esportius, associacions de mares i pares d’alumnes (amipas), escoles esportives i centres educatius, i que té com a objectiu principal facilitar la pràctica esportiva a tots els escolars de Mallorca i fomentar valors com el joc net i l’esport educatiu i saludable durant tot el curs escolar.

Tot això a través d’un ampli ventall d’activitats sobretot esportives, però també lúdiques, que no suposen cap cost per l’entitat demandant.

Quines activitats hi trobarem?

 

  1. A) Zona nins i nines de 3 a 16 anys
CIRCUIT DE PSICOMOTRICITAT (Jocs de construcció i Jinga, taller de pintar cares i disfresses, circuit motriu, castell inflable Aventura Parc)
PATINS, EQUILIBRIS I OBSTACLES (circuit sobre rodes –patins i scooters-, slackline, laberint d’obstacles)
JUGAM POSA VALORS A L’ESPORT (Jocs cooperatius i esport adaptat, boccia, goalball, etc)
TALLERS i MANUALITATS (Taller d’aferratines, corones de Goma Eva, marcs de fotos o de monstres)
JOCS POPULARS I TRADICIONALS (Bitlles, carreres de sacs, estirar corda, xarranca, petanca, jocs gegants, castell inflable )
ELS JOCS ESPARTANS (Cursa espartana –obstacles-, proves atlètiques, curses de relleus, castell inflable Rocòdrom, Jumping balls)
MULTIESPORTS (Jocs amb raqueta- tenis i badminton, Hoquei i pista inflable Futbet – Bàsquet- Handbol)
JOCS DE CIRC (Estació acrosport, malabars, circuit amb xanques, estació punteria, indiaca, rocòdrom fixe d’escalada)
ROCÒDROM INFLABLE (Castell inflable d’escalada i rampa)

 

 

  1. B) Zona Adults
  • Zona d’activitats dirigides: Crossfit
  • Zona de ball i danses : Zumba
  • Zona de voleibol

Comentarios cerrados