Torneo Interislas 2016 Selecciones Fútbol Infantil

3 noviembre 2016 | Por lorenzo | Categoria: Selecciones

capturaEl pasado martes día 1 se celebró entre las poblaciones de Sant Josep i sant Jordi (Eivissa), el torneo Interilles entre las selecciones de Menorca, Mallorca e Ibiza-Formentera en las categorías alevín, infantil i cadete.

GALERIA DE FOTOS DEPORTEBALEAR.

En el campo de Sant Josep, enl infantiles abrieron el torneo las selecciones de Menorca y la selección anfitriona Eivissa-Formentera, fue este partido el más disputado de los tres, obligando a los dos equipos a realizar un gran desgaste físico, no dejando espacios y mostrando un medio campo y defensa muy efectivos, la mayor parte del tiempo el juego se realizó entre las áreas y el medio campo, llegando a ambas porterías en contadas ocasiones. Las dos selecciones mantuvieron intactas las posibilidades de obtener la victoria pero se llegó al final del partido en empate a cero, obligando así a decidirse la victoria en la tanda de penaltis que finalmente se decantó del lado pitiuso.

 

El segundo encuentro enfrentó a Menorca y Mallorca, siendo este un encuentro que nada tuvo que ver con el primero, desde los primeros instantes la selección de Mallorca demostró porque son los favoritos,  se pudo ver un equipo muy bien posicionado en el campo, haciendo inútiles los intentos de hacerse con el dominio del partido por parte de la selección de Menorca, fueron  pasando los minutos y llegaron los primeros tantos, pese a todo, la selección menorquina demostró una gran entereza y en ningún momento bajó los brazos y siguió intentándolo. Al final del partido el resultado fue de seis goles a cero.

 

El tercer y último encuentro enfrentó a Mallorca y Eivisa-Formentera, fue este otro partido de claro dominio mallorquín, aunque la selección pitiusa también lo intentó, la superioridad mallorquina fue notoria dejando el resultado final con victoria de la selección de Mallorca.

 

CATALAN

 

 

Dimarts passat dia 1 es va celebrar entre les poblacions de Sant Josep i Sant Jordi (Eivissa), el torneig Interilles entre les seleccions de Menorca, Mallorca i Eivissa-Formentera en les categories aleví, infantil i cadet.
En el camp de Sant Josep, els infantils van obrir el torneig les seleccions de Menorca i la selecció local Eivissa-Formentera, va ser aquest partit el més disputat dels tres, obligant als dos equips a realitzar un gran desgast físic, no deixant espais i mostrant un mig camp i defensa molt efectius, la major part del temps el joc es va realitzar entre les àrees i el mig camp, arribant a les dues porteries en comptades ocasions. Les dues seleccions van mantenir intactes les possibilitats d’obtenir la victòria però es va arribar al final del partit en empat a zero, obligant així a decidir-se la victòria a la tanda de penals que finalment es va decantar del costat pitiús.

El segon partit va enfrontar a Menorca i Mallorca, no va tenir aquest partit res a veure amb

l ´anterior, des dels primers instants la selecció de Mallorca va demostrar perquè són els favorits, es va poder veure un equip molt ben posicionat al camp, fent inútils els intents de fer-se amb el domini del partit per part de la selecció de Menorca, van anar passant els minuts i van arribar els primers gols, malgrat tot, la selecció menorquina va demostrar una gran enteresa i en cap moment va baixar els braços i va seguir intentant-ho. Al final del partit el resultat va ser de sis gols a zero.

El tercer i últim partit va enfrontar a Mallorca i Eivisa i Formentera, va ser aquest altre partit de clar domini mallorquí, tot i que la selecció pitiüsa també ho va intentar, la superioritat mallorquina va ser notòria deixant el resultat final amb victòria de la selecció de Mallorca.

 

Comentarios cerrados