CCE SANT LLUIS -C.F.SPORTING MAHON (DIUMENGE 17,00 HRS)

3 noviembre 2016 | Por lorenzo | Categoria: FĂștbol Regional

p1100105Tornar al camĂ­ de la victĂČria i millorar de cara a gol, sĂłn els dos objectius de l’equip Juvenil que aquest proper diumenge – 17:00 hores, a Ses Canaletes, dirigit per Francisco Pelaez – rebrĂ  al CF Sporting de MahĂłn, quart classificat a tan sols dos punts dels de Noval, un dels rivals que al costat dels nostres, CE Alaior, UD Mahon i Dosa CF busca una de les dues places disponibles per a les semifinals de Copa.

Els d’Elias Noval arriben a la trobada amb la mateixa moral que abans de perdre el seu primer partit, 1-2 davant At. Villacarlos B, sens dubte una trobada on els blaus van merĂšixer mĂ©s, perĂČ la seva falta de punteria de cara a gol els cost dels tres punts que van volar del feu lluisser davant els grocs. Per aquesta trobada el tĂšcnic local podrĂ  comptar amb tota la plantilla disponible, estant Kevin Fuentes a la disposiciĂł del tĂšcnic astuariĂ  desprĂ©s de complir el seu partit de sanciĂł.

Els maonesos arriben desprĂ©s de dues victĂČries consecutives que els aupa a la quarta posiciĂł de la taula, amb un balanç d’una derrota, la de la seva estrena a la Copa, tres victĂČries i dos empats per a un total de 11 punts. L’equip entrenat per Joan Villalonga mantĂ© una lĂ­nia regular en totes les seves trobades comptant amb un bagatge a favor de +2 a la diferĂšncia general de gols, grĂ cies als seus nou gols a favor i set en contra. En les seves files compta amb un dels mĂ xims artillers de la categoria, Izan Rivas, que en l’Ășltima jornada i davant el CE Ferreries B va donar la victĂČria als seus i els posa en una posiciĂł privilegiada per lluitar per una plaça en semifinals.

En cas de victĂČria dels de Noval, quedaran dues jornades per davant, els pupils del tĂšcnic astuariĂ  serien matemĂ ticament equip semifinalista a l’espera de l’enfrontament directe entre CE Alaior i UD Mahon que en funciĂł del resultat final podria corraborar la classificaciĂł matemĂ tica dels nostres. NomĂ©s la diferĂšncia de gols podria aturar momentĂ niament la classificaciĂł del CCE a la fase final de la competiciĂł de Copa Juvenil.

Premsa CCE Sant Lluis

Comentarios cerrados