Vela: Maria Bover i Clara LLabres campiones de la Copa d’Espanya de la classe 420

2 noviembre 2016 | Por lorenzo | Categoria:
capturaDesprĂ©s de les dues proves finals disputades a la jornda d’ahir s’ha tancat aquesta Copa d’Espanya organitzada pel RCNPalma amb unes condicions climĂ tiques molt complicades per la falta de vent perĂČ que tot i la dificultat s’han pogut disputar un total de 8 mĂ nigues de les 9 programades.

Els regatistes Balears han destacat entre els 101 participants d’aquest esdeveniment nacional, la tripulaciĂł de Maria Bover i Clara LLabres (RCNPalma i CNArenal) aconseguien el subcampionat absolut i s’alçaven amb la victĂČria en la classe femenina. Les noies de Balears perĂČ donaven mĂ©s sorpreses grates per a la nostra comunitat i la parella del RCNPalma formada per Giulietta Lang i Tess Provenzal aconseguien ser dĂšcimes en la general i ser les vencedores en les categories Sub17 i Sub19 femenĂ­. Mentre Aina Colom i VictĂČria Sisk del CNArenal eren oncenes i subcampiones femenines de les categories Sub17 i Sub19.
En la categoria masculina el pĂČdium ha vingut per part de la parella del RCNPalma Albert Torres i Xisco Alemany que coseguĂ­an un 5Ăš lloc de la general i el subcampionat de la categrĂ­a Sub19.
Cal destacar tambĂ© que han estat 15 les tripulacions Balears que han aconseguit situar-se al selecte grup Or d’aquest esdeveniment.
font: FederaciĂłn Balear de Vela

Comentarios cerrados