Noticies C.V.Soller

31 octubre 2016 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo
SENIOR M. B : EL DERBI SOLLERIC CAU DEL COSTAT DEL CVS CONST. TUENT SÓLLER

Posted: 31 Oct 2016 06:27 AM PDT

CVS Const. Tuent SĂłller 3-1 CVS Mallorca Gold SĂłller (25-15/11-25/25-23/25-14)

Els dos equips del CVS jugaren dissabte capvespre un nou partit de lliga. En aquesta ocasió els majors guanyaren en un partit igualat en que els juvenils anaren de més a menys mostrant-se irregulars mentre que els del Sénior jugaren amb intensitat com ja ens tenen avestas i nomes el desencert en recepció en el segon set va fer que es perdes clarament el parcial.
La resta de partit va ser de domini pel SĂ©nior que va defensar be i podia contratacar amb contundĂšncia. Es va millorar la recepciĂł en general respecte a altres partits i finalment es pogueren fer amb la primera victĂČria de la temporada.

La propera setmana, els del CVS Const. Tuent SĂłller es desplaçaran de nou a Blanquerna per jugar contra el SĂ©nior A del CV PĂČrtol. Molta sort!!..

JUVENIL F. B : EL CVS ELÈCTRICA BERNAT SÓLLER MOSTRA DUES CARES BEN DIFERENTS DAVANT EL PÒRTOL

Posted: 31 Oct 2016 05:42 AM PDT

CVS ElĂšctrica Bernat SĂłller 1-3 CV PĂČrtol B
Derrota del CVS ElĂšctrica Bernat enfront del PĂČrtol B per 1-3. Partit marcat per les dues cares de les solleriques, que varen mostrar el millor joc i el pitjor.
Un primer set molt igualat on les jugadores locals sortiren amb molts de nervis, caracterĂ­stica que ens acompanya des de l’inici de sa temporada i costa superar. El segon set fou un desastre, molt fluixes en recepciĂł que no ens va deixar atacar i fer mal. El tercer set es jugĂ  a un bon nivell demostrant que podem fer un bon joc i que podem ser superiors.

El quart tornaren els nirvis i els alts i baixos que donaren la victĂČria a l’equip visitant. Lo  positiu es tenir sa certesa que s’equip tĂ© potencial i en controlar els nirvis i agafar estabilitat es podran fer bones coses.

El divendres vinent vistam al Mayurqa, un dels equips forts d’aquesta lliga, un bon test on treballar els errors i aconseguir imposar el bon joc tot el partit.
Per l’ElĂšctrica Bernat jugaren, Laura GĂłmez, Rosa Grancha, Aina Rullan, Carme Bernat, SĂ­lvia SĂĄnchez, Marta Valls, Encarna Capo, Carla Corbett, Lola Rullan, Aube Selles i na Carme Canyelles que va patir una petita lesiĂł. Des d’aquĂ­ volem aprofitar per desitjar-li que es recuperi aviat.

CADET M. : TREBALLADA VICTÒRIA DEL CVS TERRAZA BALEAR SÓLLER A SANT JOSEP

Posted: 31 Oct 2016 05:42 AM PDT

CV Sant Josep 1-3 CVS Terraza Balear SĂłller

Treballada victĂČria del nostre equip de CVS TERRAZA BALEAR SÓLLER dins Sant Josep per un resultat 1-3 en un bon partit  entre dos equips molts igualats. Amb un equip col·legial que basava el seu joc amb bons atac per quatre i un equip solleric es mostrava sĂČlid en defensa amb atacs variats que donaren vistositat al partit.

En un partit molt lluitat els nostres nins demostraren estar a un bon nivell de joc guanyant davant un equip lluitador com es el Sant Josep. Els nostres basaren la victĂČria sobre tot en el major encert en els moments finals de cada set i a la seva varietat d’atacs que feien mal a la defensa col·legial.

En definitiva gran victĂČria sollerica que elss permet seguir millorant.

CADET F. A : VICTÒRIA IMPORTANT DEL CVS CONST. MIQUEL MORELL SÓLLER A LA SALLE PONT D’INCA

Posted: 31 Oct 2016 05:07 AM PDT

La Salle P.I. 0-3 CVS Const. Miquel Morell SĂłller
Triomf de prestigi el que aconseguiren les nostres cadets  a la pista d’un dels equips mĂ©s forts de la categoria i que ben segur ocuparĂ  la part alta de la classificaciĂł.
El CVS Construccions Miquel Morell SĂłller sortĂ­ a la pista amb ganes de fer un bon partit i no varen decebre als aficionats que es varen despaçar al Pont d ‘Inca.

Jugaren un partit ordenat i per moments neutralitzaren a les seves millors jugadores. Les nostres es mostraren constants en es joc, perĂł encara fa falta corretgir moltes «cosetes» com son els errors propis i la concentraciĂł . L’equip estĂĄ entrenant molt be, per tant, estem segurs  que aniran millorant setmana a setmana. El resultat 0-3  fa que les solleriques es mantenguin a la part alta de la taula.

La setmana que ve, concretament dissabte a les 12 h ens visita el Manacor, en el que serĂĄ un dels millor partits que es poden veure enguany a la categoria. Per tant dissabte a les 12h , tothom a empenyer les cadets a  Son Angelats !!!!   …ser solleric es lo milor….

CADET F. B : LES CADETS DEL CVS FUSTES CA’N VAQUER SÓLLER PERDEN DAVANT UN PÒRTOL SUPERIOR

Posted: 31 Oct 2016 04:56 AM PDT

CV PĂłrtol 3-0 CVS Fustes ca’n Vaquer SĂłller (25-21/25-15/25-13)

Aquest dissabte les cadets B es desplaçaren a Blanquerna per afrontar un nou partit de lliga contra el líder de la categoria.
Les sollerĂ­ques durant la setmana varen sofrir fins a 5 baixes i a causa d’aixĂł es varen desplaçar amb una plantilla molt reduida i amb molts pocs canvis.

AixĂ­ i tot, les solleriques varen afrontar el partit amb molta intensitat i actitut, jugant a un gran nivell i plantant cara a un PĂłrtol amb un potent servei i un gran atac.
El primer set fou el més ajustat on amb un servei molt intel.ligent varem poder anul.lar en varies ocasions el potent atac de les locals. Finalment els detalls, donaren el set per les nines de Pórtol
Durant el segon i tercer set, les cadets es varen veure amb moltes dificultats per rebre el servei contrari. Fent aixĂ­ que el partit finalitzas favorable al CV PĂłrtol.
Segur que el proper encontre entre aquests dos equips serĂ  molt interesant.
Les cadets B tornen a jugar el proper divendres, contra Mayurca, a les 20 h a Son Angelats.

INFANTIL F. A : DIFÍCIL VICTÒRIA DEL CVS CONST. MARC GALINDO A MANACOR

Posted: 31 Oct 2016 04:41 AM PDT

CV MANACOR 1-3 CVS CONST. M. GALINDO SOLLER amb parcials 25-23/20-25/21-25/15-25
El nostre infantil A femenĂ­ de CVS CONST. M. GALINDO SÓLLER va aconseguir una treballada e important victĂČria en la seva visita a Manacor per un resultat de 1-3 en un disputadĂ­ssim partit entre dos dels millors equips de la categoria, que divertiren al pĂșblic assistent al pavellĂł Bernat Costa.

El partit, com es presumia, va ser molt disputat amb un equip local molt motivat davant les solleriques, demostrant en tot moment que anaven a per el partit amb un joc que es basava en atacar amb dues de les seves millors jugadores i les solleriques es mostraven molt nervioses damunt el parquet, perĂČ amb lluita vĂ rem arribar al final del primer set amb un empat a 23, perĂČ les manacorines varen estar mes encertades en els darrers punt i s’adjudicaren aquest primer set.
 El segon va ser de domini solleric amb diferĂšncies que oscil·laven entre 5 i 6 punts, perĂČ les locals insistien en posar les coses difĂ­cils a les solleriques i aquestes volien endur-se el set amb mĂ©s coratge que bon joc, tot i que acabaren guanyant per 20-25.
 El tercer set va tornar ser de domini manacorí, estant molt encertades amb el seu atac, que les solleriques no podien aturar, anant avançant el set i les locals dominaren fins que l’entrenador solleric va fer tres canvis que canviaren el signe del set aconseguint guanyar el parcial que pareixia perdut.
 En el quart set les solleriques ja estaven crescudes i dominaren amb autoritat,  fent el seu millor joc i  sense donar opció a les locals. Guanyant un partit important per seguir al davant de la classificació.
Les nostres nines divendres a les 18h rebran la visita del Porto Cristo al pavellĂł de Son Angelats, esperant fer un bon partit.

Comentarios cerrados