CCE Sant Lluís-UD Mahon ; dissabte a les 18:00 hores

21 octubre 2016 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol Regional

p1100008Passen els partits, ens acostem al final de la fase regular de la Copa i sorgeix el dubte … ¿Quins quatre equips es disputaran una plaça per a la final? Doncs bona pregunta.

PARTIDOS ,RESULTADOS Y CLASIFICACION

No ho sabem. Els dos primers classificats fins a la data, UD Mahon com a líder i CCE Sant Lluís com a segon, s’enfronten aquest proper dissabte a les 18:00 hores a Ses Canaletes en una trobada que no decidirà res però que alhora els dos equips tenen marcat en el seu calendari pel transcendent que poden ser els tres punts en l’esdevenir de la competició.

L’equip de Joan Romero, aquest any si a trobat el ritme a la competició, sent al costat del CF Sporting de Maó, els dos únics equips que no coneixen la derrota. Els de San Carlos arriben amb un bagatge a favor de 8 gols, fruit dels 10 anotats i els dos encaixats en les cinc jornades disputades i compten amb onze punts totals, dos per davant dels de Micki Gomila, que compta amb un partit menys que els maonesos.

Per a l’equip lluisser, la trobada pot significar un pas important encara que no definitiu, donada la igualtat existent a la competició on qualsevol equip pot treure els colors al seu rival. L’última mostra d’això, va ser la trobada del passat dissabte, on el CCE es va dur la victòria de Sant Antoni a uns últims deu minuts d’infart. Per al partit, el tècnic local compta amb diversos dubtes entre els seus jugadors per molèsties físiques, que hauran de superar la última prova de la setmana per estar, o no, a disposició del tècnic lluisser.

L’equip vencedor del partit aconseguiria la tercera victòria consecutiva i deixaria al seu oponent en una situació incomoda en vistes al tram decisiu del calendari. La trobada serà dirigit pel col·legiat Nil Torras Cubas i s’espera una gran entrada a Ses Canaletes per a la disputa d’un dels partits de la jornada.

PREMSA CCE.SANT LLUIS

Comentarios cerrados