El XIX Trofeu Ciutat de Palma de Patinatge ArtĂ­stic 2016 congrega 171 esportistes i 13 clubs

19 octubre 2016 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

patinatgeLa competiciĂł tindrĂ  carĂ cter solidari i les aportacions per les vendes de les entrades es repartiran entre dues entitats de carĂ cter social

Susanna Moll ha destacat la consolidació d’aquesta prova que any rere any guanya participants d’alt nivell

El Trofeu Ciutat de Palma de Patinatge Artístic congrega en l’edició d’enguany 171 esportistes de 13 clubs de les Illes Balears, Catalunya i Madrid, el que suposa un augment dels participants respecte de l’edició de l’any passat, quan es varen comptabilitzar 164 patinadors de 9 clubs.

 

La regidora d’Educació i Esports, Susanna Moll, i el president de la Federació de Patinatge de les Illes Balears, Sebastià Rico, han presentat avui aquesta competició. Susanna Moll ha destacat la consolidació d’aquest trofeu “que any rere any guanya participants d’alt nivell”, a la vegada que ha convidat la ciutadania a gaudir de “les destreses tùcniques i de la bellesa del patinatge artístic”.

 

Els patinadors estan repartits en tres categories: 51 en elit nacional, 22 en absoluta autonĂČmica (nivell intermig) i 98 en aptitud-iniciaciĂł (per a iniciats). Tots els esportistes estan inclosos en els nivells benjamĂ­, alevĂ­, cadete, juvenil, junior, senior, individual lliure i individual nomĂ©s dansa; parelles d’artĂ­stic i parelles nomĂ©s de dansa. L’objectiu dels organitzadors ha estat reforçar les categories menors i potenciar la competitivitat.

 

El jurat estĂ  integrat per dos jutges nacionals (de Catalunya i Balears), tres autonĂČmics de Balears i dos de Catalunya, a mĂ©s d’un altre en prĂ ctiques. TambĂ© n’hi haurĂ  un calculador autonĂČmic i dos calculadors en prĂ ctiques de Balears.

 

Les sessions d’aquest trofeu es celebraran al Poliesportiu Joan SeguĂ­ de Son Rapinya entre aquest divendres 21 i el diumenge 23 d’octubre. Divendres estan previstos els entrenaments oficials i dissabte, entre les 9 del matĂ­ i les 21.30 hores es durĂ  a terme la competiciĂł del nivell aptitud-iniciaciĂł, absoluta autonĂČmica i elit en les categories alevĂ­, infantil, cadete i juvenil.

 

El diumenge la competiciĂł es desenvoluparĂ  entre les 9 i les 10,40 hores a cĂ rrec dels esportistes d’elit en la resta de categories, senior, nomĂ©s dansa i parelles de dansa i patinatge artĂ­stic. Finalment, a partir de les 11,45 hores, començarĂ  la desfilada dels participants, la cerimĂČnia de cloenda i el lliurement de trofeus i medalles als guanyadors en totes les categories.

 

Aquest XIX Trofeu Ciutat de Palma de Patinatge Artístic té un caràcter solidari, ja que la recaptació de les entrades es repartirà entre les entitats Zaqueo i es Refugi de Palma. El cost de les localitats és de 5 euros el bonus de tres dies per als menors i de 15 euros per als adults.

 

 

Enllaç vídeo: https://www.youtube.com/watch?v=E23aHyUzS_A

 

Enllaç audio: https://disc.palmademallorca.es/public/5ae18d

 

Comentarios cerrados