Actualidad del C.V. Soller

18 octubre 2016 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo
juvenil-bJUVENIL F. A : XC PROPERTIES SÓLLER SUMA LA SEVA SEGONA VICTÒRIA DAVANT UN VOLUNTARIÓS MANACOR

Posted: 17 Oct 2016 04:57 AM PDT

XC properties Sóller 3-0 CV Manacor (25-1/25-9/25-3)

Partit trampa davant un inexpert CV Manacor en que el més fàcil era relaxar-se. Però les nostres jugaren un partit molt seriós, en que crearen molts problemes al rival amb el servei i cometent molt poques errades no forçades que parla molt bé de la concentració de les solleriques.

El marcador parla del que va ser el partit, que acabà per la via ràpida sense que les visitants poguessin optar a cap dels tres sets disputats.
Les solleriques jugaran el proper dissabte davant el Cide, a Palma a les 12:00 h. Molta sort!!

INFANTIL M. A : BON INICI DE CAMPIONAT PEL CVS AQUALIA SÓLLER

Posted: 17 Oct 2016 04:44 AM PDT

CVS Aqualia Sóller 3-0 St. Josep Obrer

Bon començament de lliga per part dels infantil masculins del CVS  Aqualia Sóller que davant d’un rival important com el Sant Josep, va poder mantenir diferencia en el marcador per fer-se amb el partit amb parcials de 25-21, 25-13 i 25-13.

Els resultats parcials demostren la millora en el joc per part dels de Sóller que a mida que avançava el partit eren més conscients de la seva progressió. Això provocà que augmentes la seva auto confiança i millorés el joc una mica més.

Nomes queda donar l’enhorabona als jugadors per la seva bona feina entrenant, que al cap i a la fi es el que afavoreix aconseguir jugar com ho féren. La propera setmana els nostres juguen a Artà el divendres a les 19:00 h. Molta sort!!..

JUVENIL F. B : PATIMENT I VICTÒRIA FINAL PEL CVS ELÈCTRICA BERNAT SÓLLER EN EL PRIMER PARTIT DE LLIGA

Posted: 17 Oct 2016 02:18 AM PDT

CVS Elèctrica Bernat Sóller 3-0 CV Son Ferrer
Nova temporada pel nostre equip juvenil femení B, aquest any amb nou patrocinador, Elèctrica Bernat, empresa sollerica d’instal·lacions elèctriques, instal·lacions de fontaneria, calefacció i climatització, energies alternatives, telecomunicacions i enginyeria, enfront d’ella el nostre amic Miquel Bernat que s’estrena com a patrocinador aquest any.

També relleu a la banqueta amb Guillem Rullan es fa càrrec de l’equip, estrenant categoria. Plantilla amb moltes cares noves amb altres ja conegudes que empren amb molta il·lusió aquesta temporada. Dissabte, després de tenir la primera jornada de descans, començà a rodar sa pilota, primer partit enfront del Son Ferrer amb triomf per l’equip solleric CVS Elèctrica Bernat per 3-0 sets, 25-19,30,28 i 25-19.

Un inici de primer set amb molts de nervis, anant al darrera fins que sa cosa es tranquil·litzà i amb una bona remuntada, aquest caigué de part local. El segon set començà amb un clar avantatge solleric que no s’aprofità i les de Son Ferrer igualaren el marcador fins que, al final, amb un disputat 30-28, tornà a caure de part local. El tercer fou una còpia del primer amb un altre bona remuntada de les jugadores de les de Elèctrica Bernat i també caigué de part local.
Un bon resultat per començar, amb molts de nervis d’un grup molt canviat, molt bona feina als moments clau i el més important saber remuntar el marcador en contra. Una treballada victòria enfront un rival que ens va complicar massa ses coses pel seu nivell de joc.
Per l’Elèctrica Bernat Sóller jugaren com a capitana Laura Gomez, Aina Rullan, Silvia Sanchez, Encarna Capo, Carme Bernat, Ana Maria Hernandez, Carla Corbett, Raquel Marí, Magdalena Pujol i Andrea Lluis. Baixes per lesió de Rosa Grancha i Marta Valls. El dissabte vinent visitam Son Ferrer, per jugar enfront del Son Ferrer Atlètic.

INFANTIL F. A : BON INICI DE LLIGA DEL CVS CONST. MARC GALINDO SOLLER

Posted: 17 Oct 2016 01:59 AM PDT

La Salle Pont d’Inca 0-3 CVS Const. Marc Galindo Sóller amb parcials 16-25/5-25/12-25
El nostre infantil A femení del CVS Const. Marc Galindo Sóller es desplaçà el passat divendres al Col·legi de la Salle Pont d’Inca per disputar el primer partit de la lliga regular de primera infantil femení i el començaren de la millor manera possible guanyant amb claretat per 0-3.

El partit va començar amb un equip local molt ben posat damunt la pista i les solleriques excessivament nervioses amb moltes errades que va fer que les primeres avantatges en el marcador fossin per les locals fins al 7-2. A partir d’aquí les nostres començaren a funcionar i varen donar la volta al set guanyant per un clar 16-25.
El segon set no va tenir gaire història ja que les nostres nines varen començar a dominar el joc amb bones transicions de defensa atac, ben dirigides per les col·locadores Malen i Paula, varen fer que el set caigués de forma rotunda per un clar 5-25.
El tercer set també va ser dominat per les nostres nines, tot i que les locals hi posaven una gran actitut, no podien fer res davant el millor joc solleric estant un poc erràtiques en atac però segures en defensa i recepció feren que el set fos dominat per les solleriques.
En definitiva bon començament de les solleriques que tornaran a jugar el proper divendres a les 18h al pavelló de Son Angelats tenint com a rival a les jugadores de CV Mayurqa A.

INFANTIL F. B : EL CVS FORN DE CA’N FRAU SÓLLER S’ESTRENA A ARTÀ

Posted: 16 Oct 2016 11:57 PM PDT

Restaurant Ca Nostra Artà 3-2 CVS Forn de Ca’n Frau Sóller

Un començament de muntanya russa per les infantils del Forn Can Frau. (25-21/22-25/25-20/16-25/15-9)
Les infantils B del Forn Can Frau debutaren en el seu primer partit de lliga contra Artà. Un primer partit de molts de nervis, pressió, molt d’ambient a la grada, tensió i descontrol, cosa que es pot resumir en dues paraules: falta d’experiència.

Va ser un partit de molts alts i baixos, perdent el primer set molt ajustat (25-21), el segon set una còpia del primer però aquesta vegada a favor de les nostres solleriques per un (22-25); en el tercer set va tornar el descontrol i la tensió i així va quedar reflectit (25-20).

Les entrenadores en tot moment intentaren calmar les jugadores animant-les que no era el final del partit que s’havia de lluitar sense baixar el cap, així doncs entraren a un quart set amb moltes ganes deixant un marcador (16-25). Però això no va bastar per endur-sen la victòria ja que perderen el tie break per 15-9.
Això només es el principi d’una gran temporada, queda molta feina a fer i molts de partits per poder disfrutar de molt de volei. Amunt guerreres!!!

INFANTIL F. C : CVS NÀUTICA SÓLLER, LA IL·LUSIÓ D’ESTRENAR LA SEVA CAMISETA

Posted: 16 Oct 2016 11:50 PM PDT

SAN CAYETANO B 0–3 CVS NÀUTICA SÓLLER (15-25/14-25/23-25)

Pel CVS jugaren: Marta W, Aina, Blanca, Clara, Cata, Camelia, Nour, Laura, Llucia, Noemí, Irene i Mariona.

Les més petites del Club tenien una cita molt important aquest passat divendres 14 d’octubre: el seu primer partit de lliga, la seva primera temporada com a equip federat jugant competició oficial. I quina manera de començar!!
El partit va començar igualat, amb intercanvi de servei després de cada punt, però quan l’11 a 11 es va posar al marcador les nostres menudes van començar a dur la iniciativa del primer set i amb ordre i estant ben posicionades al camp van partir al marcador fins emportar-se’l per 15 a 25.
El segon set va ser pràcticament un calc del primer, tot i que ja des de l’inici les de Nàutica Sóller es posaren per davant i no donaren opció a un San Cayetano B que tornava moltes bolles de primer o segon toc. Final de set amb 14 a 25 al marcador.
I arribava el moment de no baixar els braços, les nostres sabien que si guanyaven el tercer set s’emportaven la primera victòria de la temporada, la primera victòria a la lliga com a equip… però els nervis ja sabem com son, i més si tenim en compte l’edat de les nostres jugadores. El San Cayetano es va posar per davant al marcador, doncs si fins ara tot havia sortit relativament bé al nostre costat de camp, ara es van fallar un parell de serveis i la indecisió les va fer cometre alguns errors. Però com que un set no s’acaba mai fins que un dels dos arriba a 25, les petites van saber capgirar el marcador remuntant 4 o 5 punts en contra, igualant a 18 i a partir d’aquí emoció fins al final, on dos bons serveis van posar el 23 a 25 final.
Ara toca seguir entrenant, fent més feina que mai. El partit de divendres ens indica que la feina feta fins ara ens està conduint pel bon camí, però aquesta tan sols ha estat una petita passa de tota l’aventura que espera a aquestes nines durant la temporada.
El pròxim dissabte 22 d’octubre a les 10:00 a Son Angelats el CVS Nàutica Sóller debutarà a casa, esteu tots convidats!!

Comentarios cerrados