Regional Ibiza ; Victoria agonica a Sant Antoni del CCE Sant Lluis (2-3)

16 octubre 2016 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

p1100003El Regional Preferent va sumar la seva primera victĂČria com a visitant de la temporada desprĂ©s de vĂšncer al Atletic Ciutadella a Sant Antoni, 2-3. El quadre de Berto Moll ha imposat el seu ritme en el primer temps per treure un petit avantatge als lluissers, que es van empaltar del ritme lent imposat per locals que els beneficiava. L’equip lluisser ha millorat en defensa en el segon temps i ha aprofitat les ocasions per sumar uns importantĂ­ssims tres punts.

Tots dos equips han signat una primera part travada i amb molts errors i cap dels dos ha aconseguit arribar amb molt perill a la porteria rival. Oscar Tuduri i Amengual eren els referents ofensius dels locals que portaven de cap als de Miki Gomila que no trobaven la manera de detenir els dos jugadors mes ofensius dels de Ciutadella. Un balĂł a l’interior de l’area, en el qual Tuduri s’apodera de la posiciĂł davant els centrals blaus, li ha permĂšs al minut 28 avançar, de fort xut amb la dreta als de Sant Antoni Estava resultant un xoc incĂČmode per als de Ses Canaletes que estaven un esglao per sota del que acostumen, les imprecisions en la passada, la manca de mobilitat i la precipitaciĂł estaven sent la xacra per als de Gomila que van marxar al descans amb l’1 -0 en contra. Un xut al travesser d’Amengual, a la vora del descans podria haver posat el partit encara mĂ©s costa amunt del que estava a les acaballes de la primera part.

RegionalL’equip lluisser ha sortit mĂ©s entonat i amb un altre ritme desprĂ©s del pas per la caseta, fet que les feia arribar amb mĂ©s facilitat davant Barber de la mĂ  de Zurbano, Juli, Loren i Stan que estaven donant un altre color al conjunt de Gomila. La reacciĂł lluissera ha arribat grĂ cies al joc en equip i la millora en defensa, mes encara quan al minut 58, un cĂłrner botat per Alberto era rematat al fons de la xarxa per Juan Sola. Els de Ses Canaletes han començat a sentir-se mĂ©s cĂČmodes i s’han recuperat per posar-se com a amos i senyors del esfĂšric en el segon temps. La igualtat seguia present, perĂČ, eren els de Gomila dels que trepitjaven camp contrari a la recerca del gol que donĂ©s la volta al marcador. Un parell de centres a l’interior de l’area, una mĂ  a mĂ  entre Alberto i el porter Barber que el col·legiat anul·lava per un mil·limĂštric fora de joc, eren els passos que estaven donant els visitants per buscar la victĂČria.

No obstant aixĂČ, en el minut 77, una contra del no res dels de Berto Moll acabar en penal i expulsiĂł d’Álvaro que trastocava tots els plans. El porter juvenil, Victor, que havia entrat al camp desprĂ©s del descans, endevĂ­na clarament la intenciĂł al davanter vermell per desviar l’esfĂšric a cĂłrner, era un plus de motivaciĂł per als de Gomila. Coses del futbol, al servei de cĂłrner posterior, de nou Oscar Tuduri s’imponia als seus defensors per anotar de cap el 2-1 per als de Sant Antoni.

Amb tot en contra, el CCE no s’ha ensorrat i s’han recuperat en un tram final de bogeria. Primer amb el tant fabricat i anotat per Zurbano en el 83 que posava de nou les taules al marcador i desprĂ©s en el 86 amb un nou cop de cap del davanter navarrĂšs a servei de falta d’Alberto que posava el 2-3 que donava la volta al partit i permetia, amb molt de patiment, aconseguir la primera victĂČria a domicili i arrencar tres punts de Sant Antoni que, per com va ser el partit, poden ser molt importants en una competiciĂł de Copa que aquesta sent molt igualada. Regional

La propera setmana, partit d’alt voltatge a Ses Canaletes, la UD Mahon, actual líder de la competició, visita el feu lluisser, on els de Gomila hauran d’estar enxufats per aconseguir doblegar als de Joan Romero que arribaran per intentar tancar el pas a semifinals. Els nostres segueixen amb el mateix objectiu, convertir Ses Canaletes en un fortí on qui vulgui vùncer haurà de patir i treballar molt mes que els blaus.

FITXA TÈCNICA

AT. CIUTADELLA: Barber, Sergi (Nin), Febrer, Llopis, Uris, Camps, Vilallonga, Pons, Oscar, Amengual i Barcelo.

CCE SANT LLUIS: Javi (Victor), Carlos (Alejandro), Sola, Álvaro, Juli (Jordi), Manu, Stan, Alberto, Isaias, Loren i Zurbano.

GOLS: 1-0 Min. 28 Oscar Tuduri, 1-1 Min. 58 Sola, 2-1 Min. 78 Oscar Tuduri, 2-2 Min. 83 Zurbano, 2-3 Min. 86 Zurbano.

ÀRBITRE: Joan Caules Saurina, auxiliat a les bandes per Moll i Taltavull

 

Premsa CCE Sant LLuis

Comentarios cerrados