El batle de Palma ha donat la sortida a la Palma de Mallorca Marathon

16 octubre 2016 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

.-palma-marato-1 palma-marato-2El batle de Palma, José Hila, ha donat  la sortida a  la Palma de Mallorca Marathon en les modalitats de marató i mitja marató. Aquesta competició ha congregat a uns 10.000 participants en una circuit netament urbà que transcorre pel Passeig Marítim, Avingudes i el cas antic de Palma.

 

Segons les dades facilitades per l’organització, el 40% dels corredors són dones, el 20% elegeix la marató i el 55% la mitja marató. L’edat mitjana dels participants és de 48 anys. Per la seva banda, també està la prova infantil, l’Obra Social La Caixa Palma Kids Run, que ha congregat a uns 2.000 nis i nines.

 

Els organitzadors han previst activitats d’animació en el circuit per als corredors i també hi ha una oferta paral·lela com la marató expo, la marató de fotos, el mercat gastronòmic Sant Joan, el pintxo solidari en favor de la Fundació Vicente Ferrer i la festa post marató, entre d’altres.

 

Gabinet de Comunicació

Ajuntament de Palma

 

 

 

Comentarios cerrados