El batle de Palma ha donat la sortida a la Palma de Mallorca Marathon

16 octubre 2016 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

.-palma-marato-1 palma-marato-2El batle de Palma, Jos茅 Hila, ha donat聽 la sortida a 聽la Palma de Mallorca Marathon en les modalitats de marat贸 i mitja marat贸. Aquesta competici贸 ha congregat a uns 10.000 participants en una circuit netament urb脿 que transcorre pel Passeig Mar铆tim, Avingudes i el cas antic de Palma.

 

Segons les dades facilitades per l鈥檕rganitzaci贸, el 40% dels corredors s贸n dones, el 20% elegeix la marat贸 i el 55% la mitja marat贸. L鈥檈dat mitjana dels participants 茅s de 48 anys. Per la seva banda, tamb茅 est脿 la prova infantil, l鈥橭bra Social La Caixa Palma Kids Run, que ha congregat a uns 2.000 nis i nines.

 

Els organitzadors han previst activitats d鈥檃nimaci贸 en el circuit per als corredors i tamb茅 hi ha una oferta paral路lela com la marat贸 expo, la marat贸 de fotos, el mercat gastron貌mic Sant Joan, el pintxo solidari en favor de la Fundaci贸 Vicente Ferrer i la festa post marat贸, entre d鈥檃ltres.

 

Gabinet de Comunicaci贸

Ajuntament de Palma

 

 

 

Comentarios cerrados