ARRANCA UNA NOVA EDICIÓ DE L’ESCOLETA DE FUTBOL DE L’ATB

14 octubre 2016 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol Regional

img_8312L’Escoleta de Futbol de l’Atlètic Balears ja és en marxa. Una temporada més, el club blanc i blau posa a l’abast dels més petits un grup d’entrenadors i monitors perquè puguin començar a conèixer les bases de l’esport que més els agrada.

Una vegada s’ha tancat el període d’inscripcions, s’ha conegut que seran devers 85 els nins/nines que optaran a prendre part en aquesta edició 2016/2017. Fins i tot, roman oberta una llista d’espera per si es produeix alguna baixa. I es que, enguany també, la proposta llançada pel club ha obtingut una excel·lent resposta. Les dates de naixement dels alumnes van des de 2007 fins 2013.

Sota la direcció de Dani Cuéllar y de tota una sèrie d’entrenadors, els inscrits rebran les classes a Son Malferit els horabaixes (entre les 18.00 i les 19.00 hores). El curs, que acaba de començar, es farà des d’octubre fins maig de l’any que ve. Benvinguts !!!

web cdatb  (Galeria de Fotos)

Comentarios cerrados