Regional Ibiza ; CC.E.SANT LLUIS -CD MIGJORN (dissabte 18,00 Hrs)

7 octubre 2016 | Por lorenzo | Categoria: FĂștbol Regional

diapositiva1-14-225x300Com sol es habitual quan es juga a casa, el conjunt Regional de Miki Gomila tornarĂ  a la cĂ rrega aquest dissabte, a les 18:00 hores (Bermudez Balbin), rebent al CD Migjorn en un partit en el qual tĂ© com a objectiu sumar la seva segona victĂČria de l’any a Ses Canaletes, desprĂ©s de l’aconseguida en la jornada inaugural davant el CE Alaior (2-0). Lluny del feu lluisser, de moment, un partit i una derrota, davant la UE Sami en la segona jornada de Copa.

L’equip lluisser arriba a la trobada amb les baixes d’alguns jugadors que no podran estar a les ordres de Gomila de manera que la plantilla encara no a pogut estar cent per cent a tot el que portem de temporada. Per aquesta trobada, Gomila podrĂ  comptar amb les novetats de Carles Stainer i Diego Gonzalez que ja s’han incorporat al grup desprĂ©s de la seva particular pretemporada. En el capĂ­tol de baixes, el dubte de Migue Coll Ă©s una de les principals absĂšncies que pot tenir l’equip, aixĂ­ com la de Ricky que encara no es troba disponible per motius laborals.

Al davant estarĂ  un dels equips mes rocosos de la competiciĂł, el CD Migjorn, del “lluisser” Victor Perez que vol sumar els seus primers punts en el caseller desprĂ©s de no poder fer-ho en les tres primeres jornades desprĂ©s de les derrotes davant el CD Menorca (0-4 ), CE Alaior (2-0) i la mĂ©s recent davant la UE Sami (1-3) que el deixa com penultim classificat amb un tant a favor i nou en contra. No obstant aixĂČ, l’equip de Miki Gomila no es fia del seu rival i a entrenat tota la setmana amb intensitat per no caure en el parany de la confiança i ensopegar davant un rival que donara mes d’un disgust a tots els seus oponents.

Premsa CC.E.Santlluis

Comentarios cerrados