El director general d’Esports i Joventut assisteix a la inauguració del curs acadèmic de l’INEFC a Lleid

6 octubre 2016 | Por lorenzo | Categoria:
capturaEl director general d’Esports i Joventut, Carles Gonyalons, i el gerent de la Fundació per a l’Esport Balear, Joan Noguera, han viatjat fins a Lleida aquest dimecres per assistir a l’acte inaugural del curs acadèmic 2016/2017 de l’INEFC.

En la seva visita, Gonyalons i Noguera han mantingut una trobada amb el professorat i tots els alumnes de les Illes Balears que hi cursen els seus estudis per encoratjar-los a tenir un bon curs i informar-los de les polítiques esportives del Govern de les Illes Balears, que impulsa la Direcció General d’Esports i Joventut i que els afecten, especialment la regulació del sector esportiu professional.
Gonyalons i Noguera també han aprofitat el viatge per reunir-se amb el nou director de l’INEF de Catalunya, Jordi Solà i Grancha, per parlar de possibles vies de col·laboració en relació amb formació esportiva, així com amb el secretari general de l’Esport de la Generalitat de Catalunya, Gerard Figueras, per continuar treballant en l’elaboració d’un marc global de col·laboració en l’àmbit esportiu entre les Illes Balears i Catalunya.
esports

Comentarios cerrados