El club bàdminton Palma comença aquest cap de setmana a Alacant la lliga Nacional de Clubs de Primera divisió

6 octubre 2016 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo
capturaEn total 16 equips s’enfrontaran entre si en format lliga en 5 jornades des del mes d’octubre fins Febrer a on es coneixerà qui és el campió de lliga així com els 4 equips que descendeixen a segona divisió. El primer objectiu del Palma per a aquesta temporada serà la permanència ja que els equips estan molt reforçats i el Palma compta amb el pressupost més baix de la lliga de primera divisió.
El Palma s’enfrontarà en la jornada de dissabte a l’equip de Huelva l’IES L’ordre B (d’on va sortir la bicampiona del món i la guanyadora de les passades olimpíades Carolina Marín) a les 12 ia les 17 s’enfrontarà amb l’equip Català de Bellaterra , ja el diumenge a les 10 s’enfrontaran a l’equip d’Estella (Navarra)
La forma de competició consisteix a jugar 7 partits: 2 Individuals Masculins, 2 Individuals Femenins, 1 Dobles Masculí, 1 Dobles Femení i 1 dobles mixtos.
Per a aquesta nova temporada els de Rafael Abrines i Jose Diaz compta amb una plantilla d’onze jugadors on hi ha una barreja de joventut i veterania, els jugadors que formaran part aquesta temporada són a l’apartat Femení Sabina Perez, Gloria Pons, Leda Calero, Karina Xarapova, Daniela Gonda, Laura Santos i María Martínez mentre a l’apartat masculí Jaume Forteza , Juan Bretons, Daniel Coleto, Álvaro Arriaza
esports

Comentarios cerrados