L’Institut Municipal d’Esport tanca la pista de Can Baró

5 octubre 2016 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

2011-04-30_img_2011-04-30_20-47-07_d19dp002En compliment de la sentència judicial que ordenava el cessament immediat de l’activitat pels renous que produïa

 

 

Palma, 5 d’octubre de 2016.- L’Institut Municipal de l’Esport (IME) ha tancat la pista de Can Baró en compliment de la sentència dictada pel jutjat contenciós administratiu 2 de Palma, que ordenava el cessament de l’activitat esportiva pels renous que produïa.

 

Segons ha informat la regidora d’Educació i Esports, Susanna Moll, l’IME està intentant cercar solucions per a les entitats que utilitzaven les pistes: tres escoles i clubs de patinatge artístic.

Enlace Diariodemallorca

Susanna Moll ha explicat que han estat treballant diversos departaments de l’Ajuntament, com la Societat Municipal d’Aparcaments i Projectes (SMAP) propietària de la pista; l’Institut Municipal de l’Esport (IME), Activitats (Urbanisme) i Policia Local per evitar les molèsties als veïnats, però que en vista que és impossible insonoritzar una pista completament oberta ja s’ha tancat i es llevaran les porteries, tal i com estableix la resolució judicial.

Premsa Ajuntament de Palma

 

 

Comentarios cerrados