El Palau Municipal de l’Esport Son Moix acull el Trofeu Ciutat de Palma de Voleibol

5 octubre 2016 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

14519670_1155147577906748_4016537189286835068_nJos√© Hila: ‚Äú Palma ha viscut molt bones √®poques amb aquest esport i estic segur que els equips s√≥n el present i el futur del voleibol‚Ä̬†El torneig ser√† gratu√Įt i els aficionats podran gaudir el propers dissabte i diumenge d‚Äôun torneig d‚Äôalt nivell

 

Durant  el trofeu es donaran a conèixer de forma oficial els dos equips mallorquins que aquesta temporada disputaran la Superlliga Femenina 2 i la Superlliga Masculina

Palma, 5 d‚Äôoctubre 2016.- El Palau Municipal de l‚ÄôEsport Son Moix acull aquest cap de setmana el Trofeu Ciutat de Palma de Voleibol, que ha estat organitzat per la Federaci√≥ de Voleibol de les Illes Balears, el Voley Ciutat CIDE i el Ca‚Äôn Ventura Voley Palma, amb la col¬∑laboraci√≥ de l‚ÄôInstitut Municipal de l‚ÄôEsport. L‚Äôesdeveniment ser√† gratu√Įt i els aficionats podran gaudir el propers dissabte i diumenge d‚Äôun torneig d‚Äôalt nivell.

14470652_1155147447906761_191937780577289853_n

El trofeu ha estat presentat el mat√≠ d‚Äôavui pel batle de Palma, Jos√© Hila; la regidora d‚ÄôEducaci√≥ i Esports, Susanna Moll, i la presidenta de la Federaci√≥ de Voleibol de les Illes Balears, Dolors Besn√©. Tamb√© han ¬†assistit el director general d‚ÄôEsports, Sergio Rodr√≠guez; ¬†el president del CV Can Ventura Palma, Dami√† Segu√≠; el president del CV JS Hotels Ciutat CIDE, Antoni Figuera; el regidor de Ciutadans, Bartomeu Ca√Īellas, ¬†i el director comercial de Roc Hotels, Andreu Fullana.

 

Hila ha agra√Įt el suport dels organitzadors, equips, jugadors i patrocinadors i ha convidat a tots els ciutadans i ciutadanes a assistir a aquest esdeveniment gratu√Įt, i a ‚Äúgaudir d‚Äôun cartell de primer nivell al Palau Municipal d‚ÄôEsports Son Moix‚ÄĚ. Aix√≠ mateix, ha recordat que ‚ÄúPalma ha viscut molt bones √®poques amb aquest esport i estic segur que els equips s√≥n el present i el futur del voleibol‚ÄĚ .

 

Per la seva banda, Dolors Besn√©, ha agra√Įt el suport de l‚ÄôAjuntament i els patrocinadors i ha destacat la import√†ncia que els infants puguin gaudir des de petits d‚Äôaquests tipus de competicions, on poden veure el joc en equip. Tamb√© la regidora d‚ÄôEducaci√≥ i Esports, Susanna Moll, ha recordat la tradici√≥ d‚Äôaquest torneig en Palma i ha celebrat que es pugui dur a terme una altra edici√≥.

 

El format escollit per a la competici√≥ √©s un triangular per categoria, femenina i masculina, on s‚Äôenfrontaran quatre equips de les Illes i dos equips de Castell√≥ amb el seg√ľent calendari de competici√≥:

 

8 Octubre a les 10:30h: Ushua√Įa Eivissa ‚Äď CV Mediterr√°neo ¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬† Mascul√≠

8 Octubre a les 12:30h: JS Hotels Ciutat Cide ‚Äď Volei Grau¬†¬† ¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬† Femen√≠

8 Octubre a les 17:00h: Ca‚Äôn Ventura ‚Äď CV Mediterr√°neo¬†¬†¬†¬†¬† ¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬† Mascul√≠

8 Octubre a les 19:00h: Avarca Menorca ‚Äď Volei Grau ¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬† Femen√≠

9 Octubre a les 10:00h: JS Hotels Ciutat Cide ‚Äď Avarca Menorca¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬† Femen√≠

9 Octubre a les 12:00h: Ca‚Äôn Ventura ‚Äď Ushua√Įa Eivissa¬†¬†¬†¬†¬†¬† ¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬† Mascul√≠

 

Durant l’esdeveniment es durà a terme la presentació oficial dels dos equips palmesans que disputaran la Superlliga Femenina 2, Voley Ciutat CIDE, i la Superlliga Masculina, Ca’n Ventura Voley Palma.

Premsa Ajuntament de Palma

Comentarios cerrados