PĂ del: Udyr i Factory, campions de Balears de Segona

4 octubre 2016 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo
capturaAquest cap de setmana s’han disputat a les instal·lacions del Club Factory del PolĂ­gon de Son CastellĂł, els campionats de Balears de segona i tercera categories enmig d’un gran ambient i participaciĂł de vint-i equips entre els que es van donar cita els desplaçats des de Menorca i Eivissa. El club Udyr PĂĄdel Sport de Son Sardina es va proclamar campiĂł de Segona masculĂ­ en vĂšncer a la final el Tenis Campos per un ajustat 3-2. Uns minuts abans les noies del Factory A s’havien imposat per un rotund 5-0 a les del Pins PĂ del a la final femenina de la mateixa categoria. En tercera, es van proclamar vencedors el Pins PĂĄdel masculĂ­ que va derrotar el Fit Point per 3 a 2, mentre que en fĂšmines van ser les jugadors del Tenis Campos les que van guanyar per 5-0 al Club de Tenis Alayor. El president de la FederaciĂł, Paco Sanz, va fer entrega de les distincions als guanyadors.

Font i foto: FederaciĂł de pĂ del de les Illes Balears

Comentarios cerrados