Marta Lliteras ponent de KBUÑS34 (Gijón – Astúries) explicarà com viu un esportista del CTEIB

4 octubre 2016 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

0a100_marta_lliteresMarta Lliteras (jugadora de rugbi, va aconseguir la copa de Campiones d’Europa a Estrasburg l’any 2010) és una de les ponents de KBUÑS34. Marta coneix molt bé la realitat dels esportistes d’alt rendiment i col·labora amb la Fundació per a l’Esport Balear i amb la Fundació Pedro del Barco, que lluita contra l’exclusió social a través d’esport. Marta estarà a la taula rodona inaugural d’aquest dijous i parlarà sobre ‘la transformació dels espais públics en aules esportives’ i també comptarà com viu un esportista del CTEIB i l’oportunitat que els ofereix La Fundació per a l’Esport Balear de poder compaginar esport i formació.

Comentarios cerrados