Resum del futbol base CCE Sant LLuís

3 octubre 2016 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol Regional

p1390594-300x168Bona victòria a Sant Antoni del CADET de Jose Angel Moyano davant del Dosa CF, per 1-2 en un partit on van dominar els nostres de principi a fi, ja que als 17 minuts de partit vencien per 0-1 amb el gol de David Sanchez que posava als nostres per davant. Amb un equip blau en fase d’acoblament, els de Santi Orasio van aconseguir la igualada al minut 29 per mediació d’Anglada que posava les taules abans del descans. El segon temps va tornar a tenir clar color blau, però la falta de punteria a la zona de finalizació li impedien posar-se per davant en el marcador. No va ser fins al minut 61 quan Isma Fernandez avançava de manera definitiva als visitants que amb aquesta victòria tornen amb els seus tres primers punts al caseller.

INFANTIL

Quina gran primera part de l’INFANTIL A a Son Marçal! Els de Krankel s’enfrontaven al Penya Ciutadella Esportiva A i al descans van marxar a vestidors amb un 1-6 favorable als nostres que ho diu tot. A la segona part van aguantar el resultat i encara que els locals ho van intentar no van poder aconseguir que els nostres baixessin el nivell. Tres gols més en el segon temps van deixar el marcador en el definitiu 1-9.

Per la seva banda, l’INFANTIL B no va poder amb el CD Menorca B a Ses Canaletes. L’equip de Beni Fuxà, encara que no va merèixer un resultat tan voluminós no va poder fer front a un equip maones que a priori ha de barallar per estar a la zona alta de la classificació. Malgrat tot, els blaus van estar a l’altura del partit durant gran part del enfrontament, el cansament i un rival més encertat de cara a porta els allunya de sumar almenys un punt que els hagués sabut a victòria.

ALEVI F8

Debut amb victòria del ALEVÍ A en la seva estrena a la Copa davant l’At. Villarcarlos A, al qual van aconseguir doblegar per un marcador final de 2-0 que demostra l’igualat que va estar l’encontre. Els de Toyo Sastre van haver de mostrar el seu millor nivell per superar l’equip groc que va demostrar ser un dels equips forts de la categoria. Els gols de Rafa Berenguer i Tomeu Rosello van decantar el partit a favor dels locals que comencen d’aquesta manera sumant tres punts molt treballats i ben merescuts.

Bon partit del ALEVÍ B tot i la derrota davant el Dosa CF que es va en dur la victòria davant l’equip de Roberto Sastre per un ajustat 2-1. Els visitants van rendir a un nivell alt i van començar la temporada amb la sensació d’haver fet una bona feina durant els 60 minuts tot i que no van poder tornar de Ciutadella amb algun punt positiu per al seu caseller. En un partit molt emocionant amb ocasions per a tots dos costats, els gols de Bertit i Leon per als de Sant Antoni van deixar en res el gol inicial de Marti Sintes per obrir el partit.

BENJAMI F8

Van trigar a arribar els gols, fins al minut tretze no va poder l’equip de Toni Vinent posar-se per davant, si bé molt abans mereixien perforar la meta visitant. Sergi Palliser avançava al nostre BENJAMI B i tan sols quatre minuts després el seu company Marc Pons posava el 2-0 per als blaus. Van retallar distàncies els de Gabi Pons a la vora del descans. Amb un ajustat 2-1 van tornar al camp els dos equips i després d’uns minuts d’incertesa, els locals van posar la cirereta a un bon partit amb els gols d’Oscar Sanchez i David Lara que deixaven els tres punts a Ses Canaletes en l’estrena a la Copa.

CCE Sant Lluís

Comentarios cerrados