PB Els Tamarells.. Ens ha deixat el soci Marcos Nicolau Luck

3 octubre 2016 | Por lorenzo | Categoria: FĂștbol Regional

marcos-nicolau-luckAvui no Ă©s un bon dia, començam la setmana amb una notĂ­cia luctuosa, ja que ahir a l’edat de 25 anys ens va deixar el nostre soci nÂș 858 Marcos Nicolau Luck, resident a Portocolom. A la matinada havia patit un greu accident de trĂ nsit en la carretera que uneix S’Horta i Cala Ferrera, del qual va quedar greument ferit, i no Ă©s va poder recuperar. Que tinguem constĂ ncia, Ă©s el quart soci de la PB Els Tamarells que ens deixa en aquest 2016, juntament amb Alex Thomas Callewaert, Arturo GonzĂĄlez Moreno i, la veu del Camp Nou, Manel Vich SĂĄnchez. Marcos es va donar d’alta com a soci nostre just ara fa un any. Des de la nostra penya volem donar el mĂ©s sincer condol als familiars i amics de Marcos Nicolau Luck. Marxa un barcelonista de cor. Descansi en pau.

 
La Junta Directiva
escut-pb-els-tamarells

Comentarios cerrados