inauguració pista esportiva del Pil·larí

2 octubre 2016 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol Regional, Polideportivo

image2José Hila ha destacat la importància d’aquesta nova infraestructura per promoure l’esport i per compartir activitats entre els veïnats del barri

El batle de Palma, José Hila, ha inaugurat avui la nova pista esportiva de la barriada d’es Pil·larí, en un acte en el que també han participat la regidora d’Educació i Esports, Susanna Moll; la regidora de Districte Platja de Palma i Pla de Sant Jordi, Helena Paquier; el regidor del Grup Municipal Ciutadans, Pedro Ribas; el president de la Associació de Veïnats d’Es Pil·larí, Pedro Medina i representants de diverses entitats de la barriada.

image1

José Hila ha destacat la importància d’aquesta nova infraestructura per promoure activitats esportives i, també, per compartir activitats entre els veïnats de la barriada. “Qualsevol nova dotació als barris sempre és benvinguda i més si promouen activitats saludables com totes les relacionades amb l’esport”, ha afirmat el batle de Palma.

 

Es tracta d’una pista de 40 x 20 metros dissenyada per acollir diferents activitats esportives i recreatives. Té un camp complet de futbol sala i quatre cistelles de bàsquet de tir lliure. La inversió ha estat de 133.121 euros.

 

La nova pista està situada al costat de les pistes de petanca d’es Pil·larí, el que suposa una ampliació de la zona d’esbarjo per a les 2.000 persones que viuen en aquesta barriada. L’horari d’obertura és entre les 9 i les 21 hores d’octubre al maig i de 8 a 22 entre juny i setembre.

Premsa Ajuntament de Palma

Comentarios cerrados