Copa Preferente Juvenil Menorca: CCE Sant Lluis Penya Ciutadella Esportiva “B” (2-2)

2 octubre 2016 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol Regional

 

fullsizerender-6-300x171Amb un tant d’Adria Torres al 74, l’equip Juvenil es va dur el triomf (2-1) sobre el Penya Ciutadella Esportiva “B” en un partit on el treball de tot el grup i el gol de Torres va desencallar el partit amb un gol clau que acabar valent la victora per als seus.

Després del bon punt aconseguit a Los Pinos en l’estrena de la Copa, l’equip de Elias Noval necessitava no fallar per començar amb bon peu el curt torneig del KO tot i que li va costar superar la resistència d’un rival ben armat enrere. A la primera jugada on els blaus van trepitjar àrea contrària van aconseguir avançar-se al marcador, un xut de Damia que aconsegueix desviar el porter Lara és aprofitat per Rolfi per posar el 1-0, corria el minut quatre de partit.

Després de gaudir de diverses clares ocasions, Raul al 14 va fer treballar de nou a Lara per desviar a córner i una rematada de cap a la sortida des de la cantonada rematat per Isma per sobre del travesser, els de Ogazón van aconseguir l’empat en un badada defensiva del quadre lluisser. Vidal treu una falta llunyana al cor de l’àrea local que no és ben defensada pels blaus perquè Moll batés de cap a Llorenç, 1-1 al minut 33. Fins al descans, els dos equips es van anul·lar mútuament amb un treball defensiu que s’imposava a tots dos atacs.

En el segon temps, va tornar el mateix CCE al camp, ordenat, solidari, treballador i amb mobilitat en el seu vessant més ofensiva. Al minut 59, Torres es va quedar en un mà a mà davant del recent incorporat Arguimbau, però el porter ciutadellenc li endevina la intenció i enviar l’esfèric a córner, primera ocasió del segon temps per als de Noval. Amb el partit per decidir, els dos equips buscaven minimitzar errors per no donar avantatge al seu rival, els de Noval seguien arribant amb perill però sense concretar cap ocasió prou clara com per avançar-se de nou.

Al minut 73, una rematada de cap de Isma després d’un nou servei de córner botat per Ivan, era rebutjat lluny de l’àrea visitant per la defensa. Un minut després, Torres es va tornar a quedar sol davant Arguimbau, en una jugada calcada a la del minut 59, però en aquesta ocasió, si va aconseguir batre al porter visitant i posar el 2-1 momentani.

Amb l’avantatge al marcador, li va tocar patir als de Noval, mes si cap amb l’expulsió per doble cartolina groga a Raul que deixa als locals amb un home menys. Aquest factor avantatjós per als ciutadellencs va fer que els de Ogazón creguessin més en les seves possibilitats de com a mínim aconseguir un empat i gairebé ho van aconseguir, un mà a mà de Genestar amb Llorenç acaba amb el esfèric al pal dret de la meta lluissera, ocasio desaprofitada per als visitants.

Els últims minuts van ser de domini groc, que es van trobar al davant un CCE encara més disciplinat i voluntariós que li va servir per defensar amb ungles i dents els tres punts, al final la feina va tenir recompensa i els de Ses Canaletes van deixar la victòria a casa que li permet seguir pel bon camí.

Alineaciones:

CCE Sant Lluis: LlorenÇ Olives, Ivan Pons, Kevin Andres Fuentes, Joaquin Guarino, Ismael Ruiz, Benjamin Vicente Fernandez, Victor Gomila, DamiÀ Vinent, Rolfy Moreno, Adria Torres y Raul Previ.

Sustituciones: Alexis Jose por Rolfy Moreno (min.73) y Raul Quevedo por Adria Torres (min.87)

Penya Ciutadella Esportiva “B”: Marc Lara, Xavier Febrer, Josep Bosch, Sergi Moll, Albert Moll, Juan Vidal, Marc Roman, Aaron Genestar, Sergi Marques, Adam Florit y David Fedelich.

Sustituciones: Joan Ruz por Xavier Febrer (min.45), Rafel Taltavull por Sergi Moll (min.49), Albert Arguimbau por Marc Lara (min.49), Joan Moll por Juan Vidal (min.61) y David Pons por Sergi Marques (min.70)

Goles: 1-0 Rolfy Moreno (min 4), 1-1 Sergi Moll (min 33) y 2-1 Adria Torres (min 73)

Árbitro: Francisco Navarrete Quesada.

Tarjetas: Ivan Pons (amarilla, min 17), Raul Previ (amarilla, min 43) y Raul Previ (amarilla, min 80) para el CCE Sant Lluis. Rafel Taltavull (amarilla, min 52) y Marc Roman (amarilla, min 78) para el Penya Ciutadella Esportiva “B”.

Comentario:

CCE Sant Lluis

Comentarios cerrados