Presentada la III Cursa Popular GuĂ rdia Civil Ciutat de Palma

30 septiembre 2016 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

presentacio-cursa-guardia-civil-ciutat-de-palmaSusanna Moll: “Aquesta tercera edició mostra que la cursa s’està convertint en un esdeveniment tradicional, obert a tothom, al qual poden participar famílies, joves, grans i petits, acostant l’esport els ciutadans i als barris de Palma.”

 

L’organització espera congregar uns 1.000 participants a les proves infantils, absoluta i popular

 

Palma, 30 de setembre 2016. -Avui matĂ­ ha tingut lloc a les dependĂšncies de la GuĂ rdia Civil la presentaciĂł de la III Cursa Popular GuĂ rdia Civil Ciutat de Palma, que es durĂ  a terme el prĂČxim 9 d’octubre, als voltants d’aquestes dependĂšncies. L’Institut Municipal de l’Esport col·labora en aquest esdeveniment esportiu.

 

A l’acte han intervingut la tinenta de batle d’EducaciĂł i Esports de l’Ajuntament de Palma, Susanna Moll, el comandant de la GuĂ rdia Civil, JosĂ© Antonio Godoy, i el tinent de la GuĂ rdia Civil, Francisco CĂłrdoba. TambĂ© hi ha assistit el periodista Manu Blanco, que animarĂ  els participants a la sortida de la cursa.

 

Moll ha destacat que “aquesta tercera edició mostra que la cursa s’està convertint en un esdeveniment tradicional, obert a tothom, al qual poden participar famílies, joves, grans i petits, acostant l’esport els ciutadans i als barris de Palma”.

 

L’organitzaciĂł tĂ© prevista la inscripciĂł d’uns 1.000 participants de totes les categories. A les 10 h començaran les quatre proves de promociĂł infantil en les segĂŒents categories: de 0 a 3 anys, de 4 a 7 anys, de 8 a 11 anys i de 12 a 15 anys, que realitzaran un recorregut de 100, 200, 500 i 800 m, respectivament.

 

A les 11 h es durĂ  a terme la cursa absoluta masculina i femenina, amb un recorregut de 10 quilĂČmetres, i la cursa popular per a participants a partir de 14 anys, amb un recorregut de 5 quilĂČmetres. Ambdues sortiran de les dependĂšncies de la GuĂ rdia Civil cap al passeig MarĂ­tim de Palma i arribaran al mateix punt de sortida.

Les persones interessades es poden inscriure fins al 8 d’octubre al web www.elitechip.net, on trobaran informació de la cursa i del seu recorregut.

 

 

Comentarios cerrados