11 d’Octubre, la festa de la Presentació a Ses Canaletes

30 septiembre 2016 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol Regional

diapositiva1-13-225x300El Camp Municipal de Ses Canaletes tornarà a presentar les seves millors gales per a la presentació dels equips i jugadors de totes les seccions del CCE Sant Lluís que tindra lloc el proper dimarts 11 d’octubre a partir de les 19: 30hores.

Com és tradició des de fa diversos anys, un a un els jugadors que componen els diferents equips al costat dels seus entrenadors aniran sortint al camp on seran rebuts per familiars i amics en la posada en escena i inauguracio d’una nova temporada. Des de les primeres plantilles fins als més petits de la nostra Entitat gaudiran d’una tarda festiva on la força d’una massa social que any a any va creixent acabarà en el verd del feu lluisser per immortalitzar un nou moment històric per a tot el CCE Sant Lluís.

Per finalitzar la jornada, i a partir de les 21.00 hores, una barbacoa i la posterior actuació de DJ Jairo posaran el punt i final a una tarda nit que com cada any, queda a expenses de les condicions climatològiques. Els tiquets de la Barbacoa podran ser adquirits amb antelació al preu de 6 € al Bar del Camp de Futbol o el mateix dia de l’esdeveniment en el punt ubicat al Municipal de Ses Canaletes al preu de 10 €.

En els propers dies, s’informés a tots els pares / jugadors de les diferents seccions, dels horaris de convocatòria així com de la vestimenta necessària per a aquest dia.

Així que, tot a punt per donar inici a una nova temporada que tindrà la presentació com a punt de partida.

Premsa CC.E. Sant Lluis

Comentarios cerrados