LA FRM PRESENT A LA TROBADA NACIONAL DE FUNDACIONS

29 septiembre 2016 | Por lorenzo | Categoria: Real Mallorca

ctgcmnaweaaiiqhAquesta setmana, dia 28 i 29 de setembre, la directora de la FundaciĂł Reial Mallorca, Aurora Sampol, i Roman AlbarrĂĄn viatjaran a Barcelona per assistir a la Trobada Nacional de Fundacions que enguany organitza la FundaciĂł del RCD Espanyol. A la seu de l’equip barcelonĂ­, es concentraran representants de diferentes fundacions de clubs de futbol de primera i segona divisiĂł amb la finalitat de posar en comĂș projectes i eines per evolucionar en cada Ă mbit dels que es treballa.

L’acte de presentació de la Trobada serà a càrrec del President de LaLiga, Javier Tebas. Durant la jornada, la Fundació Reial Mallorca podrà assistir a diferents ponùncies sobre Fair Play, Projectes internacionals o la tecnologia  a l’àmbit fundacional.

FundaciĂł Reial Mallorca

Comentarios cerrados