Divendres 14 d’octubre a Sala d’actes casa de cultura (Ciutadella), començen les V Jornades «Més Enllà de l’Esport»

29 septiembre 2016 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo
15-03-28_conferenciaAquest any es duran a terme la 5ª edició de Les Jornades Més enllà en l’Esport, unes jornades que neixen de la necessitat de difondre i transmetre coneixement en el món de l’esport, des d’un punt de d’una visió innovadora de la pràctica esportiva. Des de l’Ajuntament de Ciutadella, el Consell Insular de Menorca i el Govern de les Iles Balears volem posar a l’abast de tothom, el coneixement i aprenentatge dels grans referents en el canvi de paradigma en el món de l’esport. Una de les accions del programa Eduquem amb l’Esport és la formació, i per tant creim més que justificat oferir aquestes jornades al món de l’esport, educació i salut amb l’objectiu de millorar la qualitat del procés d’aprenentatge dels més petits. OBJECTIUS Donar a conèixer una nova forma d’entendre la pràctica esportiva, respectuosa amb la salut, basada en els valors educatius. Proporcionar diferents eines i metodologies basades en una visió global de l’esport. Oferir nous plantejaments en l’educació física orientats a realitzar una pràctica de l’activitat física i esportiva de forma integrada. INSCRIPCIONS: mcardona@fundacioesportbalear.es GRATUÏT * Però amb inscripció prèvia rellenant el full d’inscripció que podeu trobar a: http://fundacioesportbalear.es/?q=c…
DIVENDRES 14 D’OCTUBRE 18,30 Presentació i Benvinguda a les Jornades Més enllà en l’esport 18,45 Metodologies d’entrenament basades en la complexitat Dra. NATALIA BALAGUE. Professora catedrática de fisiología de l’INEFC-BARCELONA. Coordinadora del Grup de Recerca Sistemes Complexos i Esport 19,15 La creativitat en l’esport col.lectiu Dra. CARLOTA TORRENTS. Professora d’Expressió Corporal de l’INEFC-LLEIDA. Grup de Recerca Sistemes Complexos i Esport 19,45 Presentació del projecte EDUVIC-INSPIRA: Desarrollo de la Metodología 6+D+I. RODRIGO DEL CAMPO. Director del Projecte EDUVIC-INSPIRA. Graduat en Ciencies de l’esport. Especialitat de Futbol. 20,15 Debat DISABTE MATÍ 15 OCTUBRE 10,00 Hàbits saludables des de la infància, una necessitat VIRGINIA DORADO. Llicenciada en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport. Tècnic del Gabinet de Medicina Esportiva del Consell Insular de Menorca 10,30 “Posam Valors a l’Esport” i “ Eduquem amb l’Esport” PERE CALAFAT Llicenciat en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport. Responsable de la Formació de Formadors del programa “Posam Valors a l’Esport” i tècnic col·laborador del programa “Eduquem amb l’Esport” 11,00 Cultura y competencias del entrenador deportivo ANTONIO FRAILE ARANDA. Professor catedràtic d’Expressió Corporal de la Universitat de Valladolid. Professor de Metodologia de la Escuela Nacional de entrenadores de Fútbol. Coach per la Federación española de futbol. 11,30 descans 11,45 «FCBEscola: valors que creen Escola» ALEIX GIBERT BUXEDA (no GILBERT): Entrenador Nacional de Futbol. Llicenciat en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport. Màster en Gestió Esportiva a UK. Àrea Esportiva de l’Escola de Futbol del FC Barcelona. 12,15 La cara oculta de l’esport. Educació en Valors BETLEM GOMILA. Doctora per la Universitat de Barcelona. Àmbit: Salut i qualitat de vida Psicoterapeuta d’Integració Psico-corporal. Llicenciada en Educació Física. INEFC- Barcelona. 13,00 Debat DISABTE TARDA 15 OCTUBRE 16,00 Orientaciones metodológicas para el entrenamiento en fútbol. JAVIER TORRES GOMEZ. Entrenador Nacional de Futbol. Ex-jugador de futbol de Primera Divisió espanyola. Ex-entrenador del Real Valladolid. CF. Villareal y Club Celta de Vigo. Coach per la Federación española de futbol. 16,30 El fútbol como fenómeno complejo. ¿Cómo entrenarlo? ANGEL RIC DIEZ. Entrenador superior de Futbol. Llicenciat en Ciencies de l’Activitat Física i l’Esport. Màster Professional en Alt Rendiment en Esports d’equip. 17,00 “La creació d’un Codi de Comunicació no verbal. Una proposta de treball per la millora de la presa de decisions en el futbol formatiu”. ISAAC GUERRERO. Entrenador Nacional de Futbol. Llicenciat en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport i Diplomat en Magisteri d’Educació Física. Director Tècnic de l’Escola de Futbol del FC Barcelona. XAVIER DAMUNT. Entrenador Nacional de Futbol. Enginyer tècnic en Telecomunicacions, especialitat en Sistemes Electrònics per la UPC. Àrea Esportiva de l’Escola de Futbol del FC Barcelona. 18,00 Debat i Taula rodona 18,30 Conclusions

Comentarios cerrados