Resum futbol Base del CC.E Sant Lluis

27 septiembre 2016 | Por lorenzo | Categoria: FĂștbol Regional

p1090721Primera jornada de Copa a la categoria Cadet i Infantil amb un balanç final d’una victĂČria i dues derrotes en els tres partits disputats pels nostres equips.

CADETS:

El Cadet va perdre 0-6 a Ses Canaletes davant la UD MahĂłn, aixĂ­ i tot els nostres van competir durant moltes fases del partit davant un rival de superior edat, el qual va fer de la seva superioritat fĂ­sica la seva gran virtut. El golĂ s de Marc Cano per als visitants als nou minuts va obrir el camĂ­ dels de Nando Andreu que van marxar al descans amb el resultat de 0-3. Ja en el segon temps, els visitants van arrodonir la seva victĂČria amb gols de Ferra, Sintes i de nou Cano. Els de Moyano, no van defallir en cap moment del partit, van disputar el seu particular encontre i van buscar començar a crĂ©ixer des del principi de la competiciĂł. Cadete

INFANTILS:

VictĂČria per 4-0 de l’Infantil “A” de 1a Regional davant el Penya Esportiva SĂłn Marçal a Ses Canaletes. Tot i la diferĂšncia del resultat final, no va ser una trobada fĂ cil per als nostres, ja que no va ser fins al minut 35 quan Nacho va obrir el marcador i allanar el camĂ­ per als seus. Amb el primer gol, els de Krankel van millorar en el seu joc, grĂ cies a la tranquil·litat que li donava aquesta minima aventatge. Caules en prĂČpia porta, Josep Pons i Aida van tancar el partit amb un gol cadascun.

En quant a l’Infantil “B”, mal debut a la categoria pel que fa a resultat final, 6-1, perĂČ, la lluita de l’equip de Beni FuxĂ  no va ser prou valorada pel electrĂČnic. En uns primers partits on tots els equips d’aquesta categoria 2a Regional han de començar a adaptar-se a les noves dimensions del terreny de joc, el Dosa CF va demostrar estar una mica mĂ©s avançat en la seva adaptaciĂł, que li va donar un punt mĂ©s que als nostres.

Premsa CC.E.Santlluis

Comentarios cerrados